ELMIA OCH ZITTNING

Dessa dagar har ju varit fantastiska! Tredje dagen var alla nollor och faddrar från alla högskolor i jönköping på elmia för inspirationsdag! Det var bland annat Sarah Dawn Finer som uppträdde och hade en liten föreläsning om hur hennes liv gick till samt hur hennes karriär hade utvecklats. Det var även en komiker från Amerika tror jag det var, hans öppningsgrej var "swedish people are weird, but so am I". haha han var riktigt rolig faktiskt! De drar ju allting på engelska i och med att det är så många elever från andra länder!

Vi har också deltagit i vår första zittning!! Denna gången var det provzitting och grejer för oss nollor denna gången var att det var VI som skulle laga den tre-rätters middagen till alla elever, faddrar och alla i kårerna. Så det var vad vi höll på med de fem timmarna i torsdags på eftermiddagen där. Jag blev indelad i  förrättsgruppen och vi var hemma hos en tjej som bodde i jököping för att laga maten, riktigt mys. Grejen med det hela var att samla poäng och fjäska för kårmedlemmarna. Deras "maskot" är en zebra vilket gjorde vår förrätt! Vi gjorde toast med hummus. Grejen med detta var ju då att vi hade en pepparkaksform i form av en häst som vi tryckte ut ALLA JÄKLA MACKOR I (haha tog en stund där vår sektion skulle laga mat till 60 pers). Sen färgade vi hummusen grön (gräs som den skulle springa på) och sedan gjorde ränder med balsamico så det skulle se ut som en zebra!! Vi fick mycket beröm för detta kan jag säga, boyhaaa. De andra grupperna hade lagat pastasallad till varmrätt och en bakelse till efterrätt och gruppen som hade dekorationsuppgiften gjorde också väldigt bra ifrån sig!
Sedan började zittningen då, det var underhållning från faddrarna och kårmedlemmarna som var svinkul helt enkelt. Vi fick också ut en sånghäfte med dryckessånger och varje gång en speciell låt spelades så var alla tvugna att ställa sig upp och dansa! Helt random kunde detta spelas så mat-ro blev det ingenting av haha, men sjukt sjukt kul! Jag och Lovisa har redan köpt våra riktiga zittningsbiljetter tills nästa torsdag!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0