INNE I RIKSDAGEN

Här var det ganska intressant att vara också. Sååå himla fint var det där inne måste jag bara säga, såg ut som ett slott typ. Tänk er bara att ha det som arbetsplats? Kändes ganska royal sådär..
Kolla inredningen och alla fina talfönster i olika färger, ja nu fattar ni nog att jag skulle kunna bo här (lol)
Aja vi fick iallafall besöka den kända salen Plenissalen aka penissalen (skämt å sido haha)
Vi fick tyvärr inte gå in för att de hade ett möte och där fick vi inte gå in och störa menmen.. Vi fick åka i hissen iallafall, vilket var ett äventyr för några som var skraja haha. Alla fick ställa sig i mitten av hissen, tänk er då hela Sa11 stå där knökade i en hiss och bara: happ.. japp.. detta var väl najs. 
 
Guiden som var med oss var väldigt rolig faktiskt. Han hade förhör med oss på varje ställe vi stannade och frågade vilka uppgifter riksdagen hade (för det skulle vi tydligaen bannemej lära oss) Just nu har jag glömt allting igen eeeh.. stifta lagar.. och något mer..beslut om budget eller nåt?
På tal om något annat.. så jäkla synd att vi inte fick träffa Obama eller? Han hade ju precis åkt från Stockholm när vi anlände. Vi skulle säkert inte träffa honom iallafall men man skulle ju kunna skryta med att vi var i samma stad som obama vid samma tid? eller? hehe
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0