BILDBOMB FRÅN SVERIGESRADIO

Herregud det blir så himla långa inlägg i och med att jag har så jäkla mycket bilder från alla platser. Vi fick en egen liten guide som guidade oss runt i byggnaden. Det va faktiskt väldigt stort med jäkligt många mikrofoner. 
Det va rätt najs att se alla mixerbord och så, såg väldit komplicerat ut men måste säga att vara på SVT var så mycket roligare där man också kunde se bild och sånt. Det får ni se i ett annat inlägg dock (hehe).
Favoritrummet på SverigesRadio va det konstiga mjuka rummet som ni ser på en bild längre ner. Det va speciella ljudisolerade väggar så maria kunde stå bara på andra sidan väggen och skrika så högt hon kunde och vi som stog på andra sidan hörde henne "långt ifrån" om ni fattar. Det hördes knappt vilket är ganska coolt. 
 
Trapporna va ju rätt coola också, ska bara berätta att de verkligen aldrig tog slut. Helt sjukt hur högt upp vi var (stackars linda om hon skulle vart med haha) va tvungen att ta ett kort när vi var någonstans i mitten där.. det enda jag kunde tänka på var om jag skulle tappa min mobil ner där, shit mardrömmen!
 
Tog även en liten egobild när jag fick 3 sekunder över på toan (haha lol?) Den blev suddig men lägger upp den ändå så ni kan stråla i min glans. Svängdörrarna va även rätt skojiga tyckte iaf jag, linnea, moa och maria A haha (småbarn?)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0