LITE FRÅN BOHUSLÄN

en kväll kom även mormor och morfar upp på lite grillning, de har ju sin husvahn som de annars åker runt i, så kom de en sväng förbi så alla fick samlas lite, god mat var det också!
vi var vid stranden gaaanska mycket iallafall, har doppat mig flera gånger i havet och det är det viktigaste! vi var även vid små bodar där det fanns massa små butiker! där fanns även får i hagar och en lekpark med massa gungor som blev väldigt populära av oss, haha.
en kväll när fortfarande kusinerna var kvar så körde vi dunken sent på kvällen, åå det va så längesen och sjukt kul, man blir som ett litet barn igen ♥
vi åkte även ut till flatön (ja den heter så) som vi alltid för och solar och badar, då lägger vi till med båten vid de släta klipporna! där är det även perfekt att dyka och snorkla så vem tror ni inte får på sig snorkeln? hihi självklart måste jag!
det är sjukt vackert tycker jag, under ytan! men jag hatar alla brännmaneter som kan dyka upp när som helst! fast när vi var där ute fanns det inte en enda!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0