ÅR 1920

Jag såg en film ungefär förra månaden som Anton hade valt att hyra hem, Hachiko hette den. Den handlade om en hund, så man satte väl sig och såg på den och det visade sig att den var jätte sorlig!

Det handlar om en hundägare som hittar en övergiven hundvalp på en tunnelbanstation, hunden var kinesisk och mycket ovanlig. Han hade inget annat val än ta hem hunden tills den fann sin riktiga ägare. Men hans fru vägrade att ha kvar hunden (de hade precis haft en hund som de var tvungna att ta livet av) men hon såg mer och mer hur husse Parker Wilson blev fäst vid denna hunden. Det dröjer inte länge förrän han och hans husse är oskiljaktiga.
Hachi (som han kallas) följer med sin husse till stationen och "vinkar" av honom till jobbet varje dag, och när han slutar jobbet sitter Hachi där och väntar, varje dag.

Men så händer det en olycka, hussen Parker Wilson dör, han får någon slags hjärtattack på jobbet och förs till sjukhus. Så han kommer aldrig hem från jobbet, och där sitter hunden och väntar. Även om hussen är död kommer hunden VARJE DAG, SAMMA TID, SAMMA PLATS! I 10 år han väntar troget på sin husse som aldrig kommer tillbaka.

Sen värst av allt, i slutet fick man veta att berättelsen var sann.


DEN RIKTIGA HACHI

eftersom denna hunden var så älskad satte man upp en staty till minne av hunden efter han dött.




TRAILER FÖR NI SOM VILL KOLLA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0