TORPA STENHUS



idag var vi på torpa stenhus. Först och främst för att det var julmarknad i huset brevid och att vi skulle på den enda gudstjänsten som var detta året på torpa. Eftersom jag är tvungen så visst. Ni ser den sista bilden där, när vi kom ut från gudstjänsten var inte klockan mer än halv 6 och det va verkligen cp mörkt! Man såg absolut ingenting vart man gick så pappa tog fram en ficklampa som hela kompany som hade vart i gudstjänsten fick nytta av oxå då eftersom dom inte såg något heller x) ingen hittade tillbaka till sina bilar så det va lite kul xD
I torpa var det annars coolt med alla gångar upp och ner, dom är så trånga. Sen var det är liten flicka på ett fotografi som skulle bli drottning tror ja.. hon blev bara 3 år sen dog hon..
FLICKAN


Men den saken som är mest hemskt på torpa och det man minns av det är ju den flickan som blev inmurad i en vägg för att hon hade vart i ett annat land och där fanns det en dödlig sjukdom. Dom visste ju inte ens att hon hade sjukdomen men för att vara säkra på att den inte skulle spridas så murade de in tjejen i väggen. Stackare kan man säga!







SEN FÅR VI JU INTE GLÖMMA FIKAT SOM VAR JÄTTE GOTT ! ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0