SERIESPEL I ÅSA

Ååååh jag är så dålig på att uppdatera. Detta skedde iallafall förra veckan mellan lördag-söndag. Vi var i Åsa med pingislaget för att göra succé såklart och om vi gjorde. aa jag tyckte det gick bra iallafall. Jag vann 7/9 matcher och den sista som jag förlora va det 5-settare (eller hur det nu stavas) Förlora sista med 11-7 eller nåt. Usch det va ganska hemskt men annars är man sjukt nöjd. Det blev rätt go mat också, kina såklart! Blev också skräckfilm (the woman in black) som jag annars sett tidigare men som va himla bra andra gången med. 
Det var också några... ehm nämner inga namn... som va uppe tills 2 på natten eller hur det var? Busiga jävlar.
 

BUENO

Idag var det en kort dag i skolan. Svenska va egentligen den enda lektionen som va i skolan. Media lektionen befann sig nere på UT, där fick vi lära oss hur de jobbar ect.
Efter detta var jag, Moa och Sandra så sugna på godis så vi åkte till Netto och handla. Blev lite bueno och kanderade jordnötter MUMS

BARA.......NÄ

Heeeeej igen för fjärde gången idag, känner mig väldigt festlig. Vill ha fest överallt. Skulle behöva kaffe... drack te innan dock........... fest på lördag.... då blir det draaag, pusspusspuss ville bara säga hej och nej (rim) xD
 

HELT SJUKA

Idag har jag varit trött. Vi började dagen dock väldigt bra med media. Gick till skolan idag med istället för att ta moppen! Framsteg haha. Nä men lilla Oskar sov hos mig inatt så va ju tvungen att gå med han till skolan med. Men men, på vägen hem svarade jag alla på songpop så det vart ganska bra ändå. Förutom allt annat, har sprungit orientering idag.. har jag berättat att jag verkligen inte gillar det? Usch! Suger verkligen på att läsa karta och allt sånt.
Annars har jag skrivit klart min Media inlämning.. YES you heard that right babes.
Lagt ut vår blooper på youtube och facebook idag också. Kan lägga den här någongång med men inte nu, nu har jag ont i huvet och dessutom ska jag borsta tänderna. På tal om det, vi ska sälja tandborstar med klassen för att tjäna ihop pengar till vår student!! Jag kan baxa några, någon som vill köpa? (hehe)

Puss från mig BOSA O ANAK (arabiska för er som verkligen inte kan och så...)

GUD VILKEN RÖST

helt sjukt detta, satt och bara kollade lite på youtube och fick upp ett American talent klipp. Först när hon började sjunga spärrades ögonen upp på mig! GUD VILKEN RÖST
Hur kan hon låta som en fullvuxen kvinna?
 

WE KEEPS FALLING, ALL OF US




AWSOME WRATH




SEN TILL LEKTIONEN, THE MOVIE

Detta är vårt lilla projekt på medialektionen. Såhär kan det alltså gå om man är sen till lektionen. 

MADE BY: AMANDA, MOA, REBECCA

WHEN DO I GET TO PUNCH MYSELF IN THE FACE?






I SKOGEN BRB

Tredje uppstartsdag i skolan idag. De kunde inte passat in det med lite bättre väder kanske? Är helt jävla dyngblöt nu när jag kom hem. Tur att jag hade bra kläder (skor) iallafall! haha till skillnad från lilla Linda som hade sina jävla converse...
Vi fick iallafall gå 1 mil (sen blev det mer för vi gick fel) så kanske gick 2 km för långt... sen gick vi ju fel igen så blev väl ännu längre. Och allt är tekniks fel!! De jävlarna tog ner massa snitslar som vi skullle gå efter!! Så vi missade en station för det och blir tydligen diskade??? SÅ JÄVLA SURA, VI SKA KÖTTA EFTER DETTA.
Vårt vindskydd (sista bilden) va bäst hehe 

I WANT SOMETHING ELSE THAN LIVING MY OWN LIFE





BILDARBETEN FRÅN STENBOCKSSKOLAN

jaaa här har vi några bildarbeten jag har gjort, dessa på bilderna är bara från nian. Gud detta väcker lite minnen haha. Vi slet och slet med detta projektet med en hel mapp med text och bilder på våra liv (se första bild). Första bilden där var då min framsida, fick mycket beröm av min lärare som vi kallas tunefjun för den. Hon gillade min stil sa hon? hehe vilken stil? konstig stil? möjligtvis..
Den andra bilden är en annan serie vi gjorde någon gång.
 

SOME GOOD SHIT

Här kommer resten av bilderna från feeeeesten. Galen kväll natt och morgon! De sista gick hem vid 5 ungefär. Själv somnade vi ju inte förrän vid 6! haha sedan upp vid 8-9 haha... galet















LILLABLOGGEN GÖR DET IGEN

 

OJ DÅ

Nämen hej och hå! Jag har ju glömt av att skriva att några tjejer hade det mys för några veckor sedan hemma hos malin med tacos och hela köret! As nice och as gott. Blev en väldigt bra film också, den nya med Johnny Depp, Dark Shadows heter den! Herregud satt helt fastklistrad mot TV:n och märkte nästan inte när det kom lite med folk haha. Rekommenderas här då va!

INDIANS LIVE HAPPILY

hej



SMILE

Glatt humör på naglarna iallafall!


ONSDAG

Idag, slutade klockan halv 12 som vanligt! Onsdagar är Goa alltså! Jag och Linda sprang ner och köpte lite fika på Gunnars och satt där och myste.. Hehe
Annars... Jaa har haft allmänt tråkigt idag hemma.. Fick veta att träningen va inställd som jag hade sett fram emot eftersom jag fikat aset! Jaja.. Gjorde faktiskt några sit-ups innan haha! Gjort mina naglar idag med.. Kan visa sen


GANSKA MKT FEST

Don't worry, I have more pictures haha! galen natt som slutade runt halv 6 på morgonen!











GANGSTA FÖRÄLDRAR



TORSDAG

Sitter på lektion just nu, media. Det är väldigt roligt till skillnad från historia och så vidare som vi hade förra läsåret. Idag har vi haft massage, nu media, sen slutar vi. 10.55 as nice!!


Nu säger läraren också att vi ska få filma varsin film i grupper, är inte detta dröm-lektionen?

Här är jag förövrigt med min heta angry bird som jag fick av en gosig vän.

ONSDAG OCH KLADDKAKA SOM INTE BLEV KLADDIG

Idag som kom Linda habibi hem till mig efter skolan och bakade kladdkakemuffins. Blev inte kladdiga... vi hade inga ägg hemma heller så blev utan det med.. 
Lite dampstunder senare sitter vi faktiskt och pluggar. Har blivit klar med min engelska också till och med, yeey me!


 

ALLDELES EGEN DAG

I måndags hade vi denna speciella dagen i skolan. Då kom det tre "kändisar" och föreläste för oss. Det var först någon som jag inte ens kommer ihåg namnet på. Sen Annika Sjöberg eller vad hon heter och sist men inte minst Özz nujen! Min favorit när det häller humor är självklart Özz!! Så jävla go! Helt underbar! Fick även bild tillsammans med han och Linnea som ni ser! 
Men om vi snackar om Annika nu då. Det va den värsta livshistorien jag någonsin hört!! Nästan så man skulle läsa hennes bok.... Jag är helt seriös och Gud va hemskt det va! Alla satt helt knäpp tysta hela föreläsningen när hon pratade! Sjukt va hon gått igenom. Knark, droger som heroin metadon... , barn vid 15 år, mord framför näsan på en, rymma hemifrån som 11 år med en kille på 21 år.. Hamna i fängelse i USA som skyldig för mord... Vad gör man?? Gud gråter ju nästan! Hennes son dog också!! Nämnde jag det?? 

Ja vi hamna iallafall på förstasidan i tidningen jag och Maria, jag kramade henne för det tyckte jag hon behövde!


SISTA AV BRÖLLOPET

hej och hå, här går det verkligen undan.. eller inte. Här kommer iallafall några till bilder från bröllopet i Småland. Om ni inte redan sett det så finns det en film som jag personligen suttit och gjort hehe (jag vet, as bra)








SO YOU BELIEVE YOU CAN FLY?

     




LILL KUSINEN

Vi va på kalas och åt gott i söndags.


LÖRDAG

Idag vakna jag upp i dalstorp.. Ensam? Haha ja iallafall jag gick ut på en 3 timmars lång promenad som slutade med att jag nästan somnade på bryggan.. det va så himla gott i solen så där blev jag liggande! De som gick förbi måste undrat.. vad är det för filur som ligger där? Är hon död? haha!


MMMMM

Bara för att bevisa att jag kan minsann också...


RSS 2.0