INFLYTTNINGSFEST HOS SANNA OCH OLIVER SAMT MORMORS FÖDELSEDAG

I lördags var det festligheter i Borås hos Sanna och Oliver. Deras lägenhet var sjukt fin alltså! Så där hängde vi en stund innan vi drog ut senare på Viva och dansade loss hela kvällen. 

Dagen efter firae vi mormor som fyllde år. Det blev där god mat, fint väder, tårta och mys, ja ni ser väl bilderna. 










NEW







EKSJÖ & BRYGGAN

Förra fredagen var jag verkligen och flängde överallt. Åkte tidigt på morgonen till Eksjö för att intervjua en socialarbetare på ett HVB-hem med min kommungrupp. Sedan drog vi och käkade pizza och började arbeta på vår redovisning som vi nu ska ha imorgon. Men trubblet började sedan när vi skulle ta oss därifrån. Vi åkte i Viktorias bil till HUskvarna för hon skulle lämna saker där, springer till bussen som ska ta oss in till Jönköping. Den hann vi precis. Fast... den bussturen skulle tagit ca 20 min men tog istället 40 min.. så jag hade ca 30 sekunder på mig att springa från hållplatsen vi gick av på till resecentrum.. det hann jag inte såklart utan såg bussen backa ut från sin plats när jag hade långt kvar. Så jag verkligen KUTADE till nästa hållplats, högskolan. Så helt svettig och andfådd hann jag precis med bussen hem.. annars skulle jag blivit sittande där 2 timmar till. Skulle även träffa Anna och Frida på Bryggan och käka och ha det gott, tur som attan att jag kan springa när det gäller! (haha)
Iallafall kvällen var as mysig. Vi åt god mat och tog några drinkar. Vi var även med på en musikquiz som inte gick så bra men vi var glada ändå.




NELLY & EUROVISION

I fredags åkte vi till Borås för att shoppa lite på Nellyoutlet och massa annat. Tania skulle hitta lite balväska, studentklänning och liknande också så då passade alla på! Det var mysmys! Hittade massa fint. På kvällen drog vi till Simone och Petter tillsammans med Emma och Viktor för att kolla på eurovision. Tyckte allt att Australien skulle vinna men.. 



PINCHOS

Nu ska ni få höra, var på PInchos med tjejerna från klassen. Vi hade bokat bord typ 3 veckor i förväg tror jag för att ens få bord. Maten var hur god som helst, det är ju tapas alltså. Tog 6 rätter men vart så mätt så skulle egentligen räckt med 4 eller nåt men men.. Och drinkarna var huuur goda som helst! Tog en med lemonpie, vilket verkligen smakade som det också. Man beställde allting via deras app, så gick man och hämtade maten och drinkarna sen när det var klart. Hur smidigt som helst!









VI SES I SYDAFRIKA!!!

Försökte ta en sådan frukostbild en morgon när jag var extra nöjd över min frukost. Banan/blåbärspannkaka, kaffe och en pecanbulle (med jordgubbar såklart!) Hehe enbart för att skryta egentligen. Samma dag gick jag och mamma den fina blå sigen som nu är fylld med vitsippor överallt. Men inte nog med det!!!!
Bästa dagen förövrigt! VI FICK REDA PÅ ATT JAG OCH VIKTORIA FICK STIPENDIET VI KÄMPAT FÖR OCH KOMMER FÅ ÅKA 8 VECKOR TILL SYDAFRIKA NÄSTA ÅR!!!!!!!! HUR SJUKT ÄR INTE DET??? Vi kommer alltså skriva vår C-uppsats där i Bloemfontain. Helt amazing, sånt händer inte i varje liv. 



KINNEKULLE

I lördags var vi i Kinnekulle då, upp tidigt på morgonen. VI åkte runt lite och tittade på en sommarstuga vi hade en gång i tiden och sedan på en finfin kyrka men en brunn där kungen och princessan Viktoria hade inristat sitt namn i stenarna. Det va något liknande med att det var den källan där den första svenska kungen döptes. Ni kan se det nedan på bilderna. 
Vi åt även vääärldens godaste mat alltså! Jag tog vårtallriken vilket bestod av lax, potatissallas och någon god sås och det var verkligen otroligt gott. 
Sedan åkte vi förbi cafét där Lisa Holm jobbade och bondgården hon mördades.. usch alltså får rysningar bara av tänka på hur stor gården var och ja... usch vilka vidriga människor det finns. 
VI fikade även på ett café med glass och kaffe och gick runt i en liten stad med flera olik affärer som en liten marknad kan man säga. jag har varit där innan, sjukt litet och mysigt. 

Vi avslutade dagen med att åka till Sveriges Grand Canyon! Det är ett kalkstensbrott i Kinnekulle som är sjukt mäktigt! Där hade jag aldrig varit innan, som ni ser på bilderna nedan hur fin utsikt det var när vi stod längst upp!















REUNION PARTY - AFRICA STYLE

I helgen var vi på party hemma hos Fanny. Hon och Matilda har varit borta i Africa i 6 månader och är nu tillbaka. Jag sa att kvällen skulle bli lugn för min del i och med att vi skulle åka till Kinnekulle dagen efter men å nej.... blev lite för mycket vitt vin kanske..
Det vart iallafall lite luftgevär, frågesport, jag har aldrig osv. Blev så sent att vi fick ta taxi hem.. vi ksulle upp klockan 8 på morgonen efter haha!




TJEJKVÄLL

Denna dagen var så mysig! Fick jobba hela dagen före dock men senare på kvällen hade vi i tjejgänget bokat bord på Jennys Thai här i Ulricehamn. Jag och anna va en stund hos Rania innan och solade också medans solen ändå var framme. Maten var hur god som helst och sällakapet också såklart! Är så skoj att träffa alla när alla kan och har tid. Vi gick senare ner till sjön och såg på när solen gick ner på sjön, sjukt fint alltså. 








VALBORG I STENUNGSSUND

Direkt efter marknaden i Borås mötte jag upp Jonte och Jakob och så åkte vi till stenungssund hela helgen för att fira valborg hemma hos Freddy. Första dagen vi kom dit chillade vi lite på kvällen bara, åt lite pizza och så. Dagen efter började festen redan vid 12 på morgonen och höll på lääänge. Stugan som han bodde i såg ut som skiiiiiit efter att alla hade varit där, helt amazing. Blev lite kubb och så också, grill och allting. 



INTERNATIONAL STREET MARKET

Gud nu ligger jag efter i uppdateringen igen. Ja för någon vecka sedan var vi på den internationella marknaden i Borås återigen. Och vem träffar vi där? Jo vår kompis från förra året! Va så sjukt att han kände igen oss direkt, vi stod och pratade med honom kanske en timme förra året när vi var på marknaden och tog kort och grejer. Så nu gjorde vi det igen. VI köpte iallafall med oss massa gottis. Köpte en stor nutellaboll typ.. med ris i? Ja jag ville iallafall prova, men den va sjukt äcklig alltså. Kommer aldrig köpa den igen. Så där givk 50 spänn på en boll stor som en hand med ris och nutella.....









RSS 2.0