JULKALENDERN

vad börjar imorn? Jo julkalendern! Gahh som jag längtat, ska fråga pappa om han kan skjutsa oss på morgonen så jag hinner se hela

MYSKVÄLLEN MED SOCKERKANT


SNÖ I ANDRA LANDSKAP

- bilder från bohuslän

SWEET

Nu är jag hemma efter en helg i Bohuslän, nu ska jag sätta mig och försöka förstå mig på fysiken.

LUNCH

Mmmm nu väntas en god måltid som vi missade i onsdags


Förresten gillade tröjorna vi fick igår! Niceprice


WEEKDAY IN GOTHENBURG


DANCEDANCEDANCE

okej detta var kul!

och klänningen jag hade på mig, hade den även på midsommar!


DANSGALA

nu kommer the final evening här, jag är bara glad om jag kan dansa foxtrot bra. Buggen är jag taggad till 100 och linedancen, ja det går säkert bra. Man vill ju ha bra betyg liksom. Håller på att göra mig i ordning, vi har fått de vi ska dansa med så nu kör vi!!


WHERE AM I?


DAGENS

nytt halsband från göteborg, syns bättre på bilden under

LITE FRÅN GÖTEBORG


ON THE BUSSSSS

nu borde vi sitta på bussen påväg till göteborg, detta är alltså tidsinställt! Wow jag börjar kunna det här.
                           

DÄR STÅR HON

once upon a time a wrote something, it was recently:

DÄR STÅR HON, HON SÖKER LYCKA
DÄR STÅR HON, OCH VET INTE VAD HON SKA TYCKA
DÄR STÅR HON, HON DRÖMMER OM HAN
DÄR STÅR HON, HON LER FÖR ATT HON NU SER ATT HAN ÄR SANN
DÄR STÅR HAN, HAN VET VAD HAN SKA TYCKA
DÄR STÅR HAN, HAN VET ATT HAN HAR FUNNIT LYCKA

Jag längtar tills imorn, äntligen, här kommer jag Harry Potter! (och göteborg)

LJUSBLÅ



HARRY POTTER NÖRD

längtar tills lördag då det blir shopping och sedan bio i göteborg med elin, viktoria och amelia.
        

*ARG*

nu har jag pluggat och pluggat (med en liten tvpause) på den där jädra SO:n! Okej jag hoppas verkligen allt sitter nu, får be mamma att förhöra mig en andra gång sen. Jag har även börjat med kemin lite smått. Och det har äntligen gått upp för mig vad valenselektroner är för något! haha har aldrig fattat vad hon snackar om när hon står där och pratar om det.. sen kolla och sammanfattningen, och sedär! Det är elektronerna i det yttersta skalet, JÄ va jag är bra.
Sen har jag sån fruktansvärd träningsverk eftersom jag glömde stretcha igår efter pingisträningen, attans att mamma skulle hämta oss så tidigt, fick ju rusa in i duschen!

Nu är jag också arg på anton den ***** ungen!
Pappa hade vart och köpt ett helt nytt paket vindruvor (jag ääälskar vindruvor) utan kärnor ska det va också! Ja iallafall, han hade vart jag köpt ett helt nytt paket, inte ens öppnat. Jag hade gått förbi det några gånger idag och tänkte, äh jag sparar det tills senare.. sen då när det var "senare" efter jag pluggat gissa vad som inte finns kvar? Han har vart och käkat upp HELA JÄDRA PAKETET!!!!
Jag klarar inte mer av denna dagen...
känner mig lite såhär just nu:


UNGEFÄR SÅHÄR TRÅKIGT

vad mörkt det blev..

SOMETIMES I WANNA SEE WHAT'S OUT THERE


RAWRR



JAG SAKNAR ALL GOD MAT!

f'n ta mig tillbaka till den goda tiden!

EBBA OCH AXEL, AXEL OCH EBBA

köpt för ett tag sen fast inte använd än

DIFFERENT PLACES


FARS DAG

så klockrent! så typiskt pappa, haha

TEXTENTEXTENTEXTENTEXTEN

det är fredaag! Imorn bär det av till Herrljunga för dm i pingis. Känns som om alla helger går åt till pingis tvälingar. Men inte veckan som kommer härnäst, nä! Om jag inte tar fel på datum nu (vilket skulle vara typiskt mig) så bär de 4 vännerna av till göteborg för massa shopping och bio. Och inte vilken bio som helst utan HARRY POTTER! yesyesyesyes har längtat.
Men ett litet problem är ju stålarna.. jag har kommit överens med mamma att jag ska stryka tvätten, haha men måste ha mer pengar, sen om jag inte har mer fel så är hon skyldig mig pengar för 2 månader, mmmmmmm sug på den!

På tal om massa annat, jag hade en förjävlig drömm på lov-veckan. Man kan nästan gissa vilken dag. Men jag har aldrig drömt detta förut och det var verkligen hemskt:

Nu kommer en liten berättelse.....
det började med att jag befann mig i köket hemma hos mig. Sen plingade det på dörren och en kille kom in, har aldrig sett grabben förut så måste vara en sån "hittepåperson". Iallafall så ville jag att han skulle komma med in i köket där plötsligt jag blev helt rasande och fick tag i en kniv. Sen vet jag inte hur detta hände men han stod lutad över diskhon och jag står brevid med kniven mot hans nacke! (jag är typ djävulen?) sen började han skrika och typ bad för sitt liv? men då skar jag halsen av honom och gömde huvudet i soptunnan för jag var rädd att mamma skulle märka det, så jag täckte också över det med massa skräp. (vad jag gjorde med resten av kroppen...ja vem vet)
Sen hade tydligen mamma kommit på mig och vi grälade, jag typ grät hysteriskt och skrek och hade mig.

Det var alltså min dröm.

Ända sen dess ville jag tyda den drömmen, så jag sökte på internet men hittade inget och vad gör man inte då? Jo man smsar 118800! hahha
Men tro mig svaret var klockrent, det är det som är lite äckligt..

min mobil de senaste veckorna

THE GIRL WITH NO FACE

tillbaka från borås och från alla gymnasium, egentligen vet jag att vad jag än gör så hamnar jag på tingsholm. Men jag fick faktiskt en liten känsla av att vilja komma bort från allt. I så fall hamnar jag möjligtvis på Bäckäng.
Sticker och tränar om ett tag, som vanligt

SAKNAR SOMMAREN, och alla minnen


イルカ

titta vad jag hitta? har inte haft denna på jättelänge, faktiskt så tror jag att jag aldrig använt den för fick den när jag var liten och hade för små fingrar då, hehe.
Imorn bär det av till borås för att kolla gymnasium, just nu känns det nästan som om det vore skönt att slippa tingsholm och gå i borås istället och komma bort från allt.. Men jag lovar att jag hamnar där ändå.
Jag ska iallafall kolla på gymnasium där, så ingen skola för min del alltså.

OH, MY..

idag tror jag att jag har tagit ett stort steg, trots att det gick väldigt lång tid innan jag ens våga, haha.
Men jag har faktiskt sjungit för min musiklärare! okej, det var det värsta jag gjort.. men min låt är påväg nu känner jag.

bara något jag hade på mig i veckan..

GRAFITTINAILS KALLAS DET


EXAKT, PRECIS, PÅ PRICKEN, SÅ VILL JAG ATT DET SKA VA

jag sticker och tränar..

DEVIL'S HOME, DEVIL


MORDFÖRSÖK?

jag kan inte fatta detta! är nog fortfarande lite i chock och minns knappt hur det hände..men det var inte mitt fel.
Jag såg hur bilen saktade ner och tänkte stanna så jag gjorde som vilken människa som helst och började gå över vägen, men bilen började gasa igen, jättesnabbt. Jag var millimeter från att bli totalt överkörd, om jag inte hade fått den reflexen att jag nästan slängde mig åt sidan vet jag inte vart jag skulle vara nu..
bilen stannade inte ens och kollade om jag var okej, för jag kände hur den precis nuddade mig.. den gasade för full fart därifrån.
nära döden upplevelse?..

LITE MYSKVÄLL MED SKRÄCK BLAND ANNAT


bloooooody..
                          
                                     


ALLA HELGONA


NYA FRÅN HM


HOPPAR DU, HOPPAR JAG. SKA DU MED DÅ?

ska väl berätta lite om veckan, i onsdags åkte jag med och shoppade lite i borås, i torsdags tillbringades kvällen hemma hos Amelia med en väldigt god cheesecake som hon hade bakat själv, det blev också thaimat och en hyrd film, i fredags var jag i borås ännu en gång men denna gången med min söta kusin, vi gick och shoppade lite kläder och fick till och med hem en ring som jag kanske visar sen. Mamma och pappa var i badhuset undertiden, hade verkligen inte lust att gå med dom där faktiskt med 2 lillbrorsor? hehe
Idag bär det snart av till borås för lite bio, sen ska vi tända ljus på gravar, det är ju denna dagen idag.. men sen ikväll åker moppen fram igen med elin på och vi bär av till malin för filmkväll.
Imorn blir det plugg med en viss moa salo.

ha det bra o.s.v ♥

CRYING AND CRYING AND CRYING UNTIL THE END

här kommer jag nog inte skriva på ett tag nu, hoppas alla fattar.
men jag säger också tack för allt ♥ jag kommer sakna dig något enormt


1 NOVEMBER-''


RSS 2.0