STUDENTFOTOGRAFERING

Samma sak som balkorten gjorde jag lite tidigare. Dessa kort är alltså inte tagna just på studentdagen men jag såg ju ungefär likadan ut då med. Vattenstämplarna är ju fortfarande på bilderna men ma ser ju hyfsat. Ville ändå visa för de blev faktiskt ganska bra de flesta.. visar inte alla för vissa gillade jag inte alls haha.. Vi hade iallafall tur med vädret den dagen kände jag!
Grejen var ju att jag envis som jag är skulle ha båda mina studentklänningar på bild så jag sprang in på en toa i mitten av plåtningen där och bytte klänning och skor! haha viktiga grejer vettni..
 
 

MALLISMALLIS

Japp det fortsätter med bilder här ja.
Förfesterna hölls på balkongerna kan vi säga. Vi slog ofta ihop oss med andra klasser och hade det askul! 
Slick i nacken (hahahah min humor)
En dag blev det lite musik i matsalen av 3 coola gubbar. Var tvungen att ta kort på det. Charmiga varelser
Hahha detta skickades till de flesta rummen efter några dagar.. våra förfester hade väl spårat lite så att säga. För att göra någonting åt detta så flyttades förfesterna till el/tekniks hotell som var mer av ett festarhotell än vårt som egentligen var ett familjehotell. Men tack apollo för varningen haha
Sick bro. Dessa var väl en meter höga kändes det som. Och ja, det är ren vodka. Vilka tror ni inte köper dessa dagen innan vi ska åka hem? Jo alla danskar som kom till hotellet! Stod och vinglade och hängde utanför fönstren med dessa flaskor för att locka in folk..
Vilostund 
Da utsikt från hotellbalkongen ajjemän!!
SNAPCHAT ÄR ALLTID BRA ELLER??
 
 

DAGS FÖR LITE MAGALUF

Tar lite magaluf-inlägg nu tycker jag. Har så många bilder wiho. Vårt hotell va superbra enligt mig! Maten var så jäkla god! Jag smakade nog verkligen på allt och ingenting var äckligt, ingenting!! Lite som jag smakade på kunde exempelvis vara haj, kanin, kotarm/magsäck och alla sorters fiskar som man bara kan tänka sig. Så nejnej jag är inte bitter. 
På flygplanet på väg!!
Såhär såg det ut första kvällen. Vi anläde ju hyfsat sent ändå och började festen redan direkt. Våra hotellrum låg på nedersta våningen och man kunde lätt klättra över balkongen och gå ut på taket där vi då hade dratt ut alla stolar från alla rum eftersom hela undervånigen i princip tillhörde Tingsholm. Där satt vi och blickade ut mot stranden. 
All inclusive hade vi med! Vilket innebar free drinks whenever we want!! Helt crazy vad vi utnyttjade detta. Enligt mig var drinklistan ingenting att klaga på alls heller för den delen. Här har vi nog min favvis strawberry dacary.
Ute på stranden på kvällstid
De första dagarna här var man ju ganska blek som ni ser, men det ändrades sen ska ni se.
Här ligger vårt hotell. Det syns knappt på bild men det ligger bakom det hotellet som faktiskt syns på bild.
Vi satt ofta och chillade vid poolen med drinkar som flödade.
 
 

SMÅ GRODORNA SMÅ GRODORNA SÅ LUSTIGA ATT SE

Lite extra bilder från pappas mobil från midsommar. Jag kunde ju inte ta kort när vi dansade men såhär såg det ut i rångedala iallafall! Full sjå med människor som fikade, umgicks och dansade. Haha älskar detta stället faktiskt, vi brukar alltid hyra detta stället till släktkalas osv. 




ATELJÉ EXCLUSIF

Som sagt så var vi ju i studio och fotades också! Jag har nu beställt lite bilder därifrån också. De bilder som las upp på en hemsida där man fick beställa hade ju en stämpel på sig som ni ser som sedan kommer tas bort när man beställer. Men man kunde spara ner bilderna iallafall fast med stämpeln då.. Men man ser iallafall hyfsat hur det blev. Tycker alla balbilder blev väldigt fina faktiskt!
 
 

DET HAGLAR I JUNI

Idag så skulle jag egentligen vara ledig men blev uppskriven tidigt på morgonen att jag skulle baka på Lidl. Så iväg var jag men nu är jag hemma! Min kusin Emelie kom också hit med bussen och här sitter vi nu i köket medan det haglar ute? Vad hände... Vi låg precis och solade i stekhett sol för 10 min sen!? Helt sjukt va vädret ändras. Imorgon jobbar jag också ganska lite. Från 06.30-10.30 om jag inte minns fel. Tror det blir bak för min del imorgon med. Men det är faktiskt inte helt fel, bara sjukt stressigt! 
Här är en bild från jensens i brist på annat.


BALEN FRÅN MOBILPERSPEKTIV

Mobilen har man ju alltid med sig så att säga. Inte lika bra bilder men man kunde ju inte direkt ta med en hel systemkamera in på balen i sin lilla väska så att så fr det bli. Vi tog lite bilder inne på hotellet när vi väl fick komma in. Bland annat på maten. Nedan ser ni förrätt, varmrätt och efterrätt. Håll med om att det var sjukt lite mat? Kolla varmrätten liksom.. ser ut som en liten förrätt. 
 
 

BAL I ULRICEHAMN DEL 2

Balen för mig började tidigt när jag befann mig på frisörsalongen i ca 2-3 timmar för att fixa hår och smink! Collage var verkligen bra kan jag säga. Det roliga var att jag satt där länge och håret tog 90% av tiden och sminket gick jättesnabbt! Haha. Men efter detta så var det att åka hem och få på min klänningen för jag och Andreas skulle fotas i studio! Grejen var den att vi hade köpt speciella trosor till klänningen så "strecken" inte skulle synas och de hade fortfarande den magnetsaken på sig!! GAAH paniken. Mamma fick åka ner till Lindex som vägrade att hjälpa till (fyfan) så hon gick in på dressman och fick hjälp direkt av en jättetrevlig snubbe sa hon haha! Men vi åkte sen till fotogaferingen som gick väldigt bra! Bilder har jag fått nu så de kommer också upp snart! Åkte sedan hem igen och blev inlindad i handdukar och förkläde för jag skulle äta sushi och fick inte spilla på klänningen. 

Så, lite bilder togs innan jag och Andreas åkte till Anna och träffade mina kompisar och deras balpar! Vi hade lite mysigt innan med fördrinkar osv. Sen var det bara att gå ner till parken där alla skulle träffas. Huh så många kort det blev där eller? Emelie har fortfarande alla där men jag ska allt få dem snart. 
Tåget genom stan gick bra, jag ramla inte! Va en cool känsla iallafall, alla ville ta kort på oss så vi fick stanna hela tiden. Har nog aldrig lett så mycket på en kort stund i mitt liv innan. Folk som man inte ens kände tog ju kort med? 

Kvällen var bra men dock så var det sjukt lite mat? Jag var ju liksom hungrig. Vi åt trerätters och jag blev långt ifrån mätt.. illa. Men drinkarna flödade och nomineringarna var jättekul! Kvällen fortsatte med dans i mängder och jag va uppe i taket också tydligen? 
 

LISEBERG

Igår så var vi på Liseberg!! Woopwoop! Är som ett litet barn där inne och ska åla precis allt som får snabbt. Hihihi. Helix blev det några rundor i och den va jäkligt go kan jag säga! Väldigt lång men ack så underbar (haha). Atmosfear favoriten tror jag vi åkte minst 4-5 gånger kanske! Sen såklart sagoslottet som jag inte kan åka dit utan att ha åkt. Älskling vann till och med ett gosedjur som jag fick (ännu ett tecken på barnsligheten kanske?) en riktigt go dag och gött väder var det också! Hade egentligen kunnat ha shorts men säkra före det osäkra så jag inte skulle frysa. Gjorde det dock exter flumeride eftersom jag blev så jäkla blöt... Kortet var ju nice iallafall! På tal om kortet på helix!! Asså vi åkte flera gånger och jag va verkligen inte med på det jäkla kortet någon gång!! SÅ SUR  ska va bättre nästa gång! 
Dagen efter (idag) så skulle båda vi upp och jobba så klockan var först ställd på 05.10... Fattar ni va trött jag vart idag..







SPONTAN MIDSOMMAR 2014

Midsommar blev ju inte direkt som vi trott. Det var på tal om ända tills dagen innan att vi skulle åka till kusten och tälta/sova i husvagn men det blev ju ingenting med det till slut tråkigt nog... Roadtrip pratades det om också men men.. Kanske blir nästa år då? Vi sa sen sista minuten att vi drar till en fest hos Fanny då eftersom det va i stan och vi inte kunde komma någon annanstans, blev det de då? Nej. Hahah vi hamnade tillslut jättenära mitt hus hos ett par- Daniel och Viktoria. Kände inte dem innan men vi hade en trevlig kväll där, hyfsat lugn med mat osv. Trevligt trevligt. Sen var det ju bara att gå hem till mig där för det va as nära. Precis vid de nybyggda lägenheterna. Solen sken och grillen va igång.
Innan jag åkte dit var jag med familjen i rångedala och dansade kring midsommarstången med kusinerna (ett måste!) va himla kul! Där fick vi också mat hos mina kusiner. Fick åka vid 4 ungefär för att åka på förfesten i stan. Det var min spontana midsommar det.








MALIFICENT

Igår var vi på den nya törnrosa filmen (egentligen heter den ju malificent nu) och den var hur sjukt bra som helst!! Rekommenderas verkligen kan jag säga, 3D var det också och man fick glasögonen efter (de ingick i priset). Före bion var vi och åt på jensens (favvisen!!) både varmrätt och efterrätt! Mysmys. Vi skulle ju egentligen vart i Borås och sett filmen men det blev i Jönköping istället haha.







FIKAT ÄR ATT DÖ FÖR

Igår efter jobbet drog jag mig mot Borås för att fika med kussen min! Var ett tag sen och det var supermys. Fikat på viskan är ju att dö för kan jag säga. Senare mot kvällen så hoppade jag av bussen vid fredriksberg och åkte med älskling till skottek/klipporna och gick där en sväng. Är fortfarande väldigt osäkert hur alla vi ska göra på midsommar.. och nu är det imorgon!! GAAH






BAL I ULRICEHAMN DEL 1

Åh ni ska bara veta hur många balbilder jag har! På alla mina kompisar och såklart mig och Andreas också! Yet again, jag har inte ens fått alla bilder än. Emelie min kusin har tagit hur många som helst som jag ska få. Sen tog jag kontakt med fotografen som vi var hos och där kommer vi få profficionella bilder på både mig som student och oss på balen. Helt sjukt va bilder ni ska få se! Här kommer en start på några när vi går genom torget till hotellet! Det är mamma som står för fotona så alla kanske inte blev med som jag önskade men! Jag kan berätta mer om själva balen i nästa inlägg kanske.
 
Rania & Carl
Sandra & Josefin
Linda & Erik
Anna & Erik
Maria & Sam
Jakub & Cathrin
Amanda & Andreas (woop!)
Lina & Kristoffer
Emma & Niklas
Simon & Anna var grymma på fiol och trummor längst fram i ledet!
När vi går ut från trappan
Syskonen
Foto i parken
 
 

BORÅS BAL

Jajamän de va före oss i Ulricehamn! Dagen innan för att vara exakt. Samma dag hade vi haft studentkamp och sen direkt efter åkte jag, rania, jakub och Jonte till borås för att kolla in alla de fina paren! NI var så fina allihopa måste jag säga. Hörde att det var över 250 par som gick ut.. alltså fler än 500 pers!! (eftersom några par kan vara 3 st osv) Så vi orkade inte stå och kolla på precis alla faktiskt. Men fick fina kort med några utav mina underbara vänner♥
Hoppas ni hade en sån fin kväll sen!
 





DEJT MED KUDDEN SNART

Tjena här ligger jag i sängen! Klockan är runt kvart i 1 och ska upp och skjutsa mamma till marknadsplatsen vid kvart i 8 imorgon... Najs. Idag har jag packat upp min väska från magaluf äntligen, Gud va saker som dock fortfarande ligger och skräpar! Ska försöka stöda upp allt och käka upp all choklad jag fått i studentpresent också.. (Gym nästa?) idag lunchade jag med min fruga nere vid sjön med lite sushi! Va fint väder och solen sken fast dock kallare än i Spanien.. Tror inte jag vant mig tillbaka riktigt än! 
Men sen bar det av en liten stund till min darling innan jag fick åka hem för han skulle jobba imorgon. Nu ska jag dejta kudden för övrigt, godnatt


STUDENTKAMPEN

Nu börjas det med lite bilder här ja. Första dagen på studentveckan dvs måndag var det studentkamp i skolan!! SA11 var taggade till max och gick verkligen all in. Jag tog lite kort på några papper med saker man behöver göra för att demonstrera lite på hur grejerna kan se ut. Läs om ni vill då alltså. Men det var så mkt mkt mer. Vi har gjort allt från att dansa med läkare på vårdcentralen till att smörja in hela kroppen i majonäs och dumlechoklad. Helt ofärglömligt kul. Har nog aldrig vart på så många ställen i Ulricehamn på en dag kan jag säga. Har nog aldrig heller sprungit så mkt eller vart så stressad för den delen heller. Denna dagen är inte till för att vara blyg utan spring runt som en dåre hahaha. Själv så gjorde jag en kärleksförklaring till en lärare på skolan (dvs jag satte mig ner på knä och sjöng "det veckraste jag vet") sen så startade vi också allsång i matsalen, sjöng för dagisbarn osv. Kommer aldrig i hela mitt liv glömma denna dagen. 



Denna bild är tagen från Maria A. 
 






HEMKOMMEN

Igår kom vi hem från magaluf. Helt underbar resa vi har gjort. Student & bal... Studentresa... Nu är allting över. Livet ska börja så att säga. Fler inlägg kommer att komma när jag fått alla bilder från studenten och balen osv. De ligger inte i mina händer för tillfället så wait and see. Over and out sålänge


KOMPENDIE FOTOKURS

Nu är skolan nästan klar ja! Vi hade ju fått skicka in ett kompendie som vi arbetat med hela året och förra året med maaassa bilder. Den sista uppgiften där var att visa vad man själv lärt sig genom att ta egna bilder i alla fokus, inställningar och vinklar vi lärt oss. Här är mina egna bilder jag har tog med i mitt kompendium. Så sjukt nöjd faktiskt. Det tyckte även min lärare som gav mig högsta betyg så wiho på den!!
 
 

BEEING GOOD TO SOMEBODY IS JUST LIKE BEEING MEAN TO SOMEBODY. RISKY.

Love rings.
 
 

STUDENTKAMP!!!!!!!!

Idag är dagen alla andra klasser faller, önska oss lycka till!
 
 

ANTON 20 ÅR

I fredags var det fest!! Anton fyllde 20 och hade en najs fest hemma hos honom med massa folk från Borås! Fick lära känna lite nya ansikten och hade det allmänt trevligt. Hoppas Anton gillade presenterna hahah (passade bra för kvällen kan vi ju säga). 







RSS 2.0