VOLLEYBOLL

Igår spelade vi volleymatcher hela dagen kändes det som! Vi vann 2 och förlora en jämn.. Men det va väldigt skoj att spela match iallafall. Hehe puss


MALIN BAJS

skräckfilm, godis, tacos. ah kort sammanfattning bara för jag inte orkar skriva så mycket


IT'S WEDNESDAY YO?

hej allihopa. Idag bar jag ett av de nya halsbanden jag köpte i Göteborg! Det var ju rea på Ur och penn (som alltid) så de kosta 20 kr styck? haha kap?
Ja iallafall, idag har jag varit sjukt trött som det kanske syns på en andra bilden. Va knappt jag ville gå till skolan när jag gick upp imorse.. va så skönt i min varma säng.. Men jag pallade mig dit och så, va en duktg liten skolflicka. 
Har också haft körlektion idag som gick bra faktiskt. Nästa gång blir det att backa med bilen! Usch känner att det kommer gå åt pipan..
 
 

EVERY DAY PASSES BY

 
 

ROSES ARE RED...

Fattar ni vad glad jag blev av detta? På alla hjärtans dag fick vi hem ett blomsterbud från min Oskar hihi. (Dock va jag inte hemma ju, va ju och kollade på han) Men när jag väl kom hem en snabbis innan jag åkte till Lindis i blidsberg så fick jag ett litet sniff på de underbara och väldigt stora rosorna!
Har dem i en vas här på mitt rum och bara önskar att de inte ska vissna.. 
 

LIVEKARUSELLEN

Det var livekarusellen vi egentligen skulle se i Göteborg. Attempt fall va jätteduktiga även om sångaren va i London haha. Min kamera ville verkligen inte arbeta bra i mörker men hoppas man kan uppfatta vad bilderna föreställer (höööh)
 

GÖTEBORG

Någon gång kanske jag orkar att ta kort på det jag köpte men inte nu haha. Det blev inte så mycket ändå? Jag och Linda va verkligen helt lost i nordstan, måste bli bättre på att hitta.. Får la installera en gps i hjärnan?
Aja jag köpte 2 halsband, 1 par örhängen, ett linne och en halsduk! Inte mkt.. Men det va rätt najs ändå. Vi fick vänta på servitrisen inne på jensens i typ 7 år men annars aaa


BEST HIDING PLACES

Jag och Anton hade lite tråkigt en dag, så det blev detta. Nu får ni lära känna mitt hus här haha!
 

PUSH IF YOU CAN

Jo då, visst åt jag semla som resten av hela världen haha. Jag äter den dock med varm mjölk med kanel, inte många mer som gör det?

Kan också nämna lite att jag och Oskar firade alla hjärtans dag liiiite tidigare än den riktiga dagen. Han skulle nämligen spela med sitt band i Göteborg den 14 (va även och kollade på det, kommer i ett annat inlägg)
Men jag gjorde lite mysigt med ljus, presenter, choklad, bakad kladdkaka och film!

Sedan har jag även åkt lite kvällsåk i backen! Väldigt skönt även om jag gjorde världens vurpa... haha men det va faktiskt så att jag tyckte marken behövde en liten kram.


VACKERT

Igår vandrade jag ner till stan jag vet inte hur många gånger..
Första gången va på morgonen när jag skulle ha körlektion! Det gick faktiskt bra om jag får säga det själv.
Jag vandrade också ner på kvällen eller ja, sen eftermiddag för att ta en liten fika med min älskling som hade jobbat med musikal i skolan hela dagen.


TROLLUNGEN

Ja det är så pingistävlingen hette. I lördags gick vi upp väldigt tidigt för att åka iväg till Trollhättan och tävla lite, visa vad man går för liksom. Jag började med DJ17 (för er som inte vet är det förkortning på damjuniorer 17)
Det gick inte hela vägen ur poolen kan jag ju inte säga, 4 poäng till och jag hade gått vidare!! 4 poäng!!! Om jag bara vunnit den 5 settaren alltså..
Dock! I DJ20 kom jag till semifinal (woopwoop) sen åkte jag ut mot en väldigt bra spelare som vann med 3-1. Så jag är ganska så nöjd jag.

Vi åkte sedan direkt därifrån upp till Bohuslän till farmor och farfar och sov där över natten. God mat får man ju alltid!
Haha satt även och hejade på Sean banan i melodifestivalen för nöjes skull. Han är ju fett ball alltså

 


TORGET

Åh i fredags var det torgstallet-time med 3 gosiga ungar. Hade inte käkat tacomeal på så länge så va ganska så sugen om man säger så


WEDNESDAY UPDATE

Onsdag, den korta dagen i veckan. Slutade med lite brandövning och Linda stog och kolla in alla brandmän haha. Blev även mycket nöjd med mitt svenska grammatik prov!


8 SANNINGAR OM MIG

1. Jag får dåligt samvete när jag går ut från ett rum utan att släcka lampan, så jag måste alltid gå tillbaka
2. Jag älskar nattvard för jag tycker brödet är gott
3. Jag puttar omedvetet tallriken ifrån mig när jag ätit upp
4. Det är ganska obehagligt att skaka på huvet och säga "ja" eller tvärtom och säga "nej"
5. Jag kan nästan prata flytande portugisiska, men använder det aldrig
6. Jag dricker enbart i cocacola glas från mc här hemma
7. Jag har fått för mig att jag gillar blåbär mer än hallon, men egentligen gör jag inte det
8. Jag älskar flygplansmat
 
 
 
 
 
 
Gick ni på nr 5 eller?? haha
 

BADHUSET

Haha alla va supersnygga i sina tävlingsmössor. Kan också meddela att jag gjorde det snyggaste hoppet från 3:an som någonsin existerat.
 

ÖREBRO

I helgen har jag vart borta lördag-söndag borta i Örebro för lite pingisspel. Vi åt god mat också (fast mest hamburgare av någon anledning) kändes bra sen idag när vi va i badhuset? Haha nej.
det gick sådär iallafall, lite vunnet och lite försvunnet. såg även några skräckisar. Kan riktigt rekommendera the sinister till alla som vill ha en skräckupplevelse!!


FREDAG

I fredags var vi i skolan och gjorde egna löpsedlar som ni ser på första bilden. Jag gjorde 2 st och fick några att gå på dem hehe
På kvällen åkte jag, Oskar, Kasper och Melina till Borås för att glutta på bio lite. Det blev en film med tom Cruise som hette Jack reager om jag minns rätt. En action film som var väldigt bra!
(Kakan på sista bilden gjorde jag heeeelt själv hihi stolt)


RSS 2.0