EN MYSIG MÅNDAGSKVÄLL

I måndags blev vi bjudna till Anna på tacogratäng, chokladshots och massor av mys. Vi kollade även på Borat och The dictator med våran favvoskådis haha! Anna är så grym som kan nästan alla citat i varje film utantil, ska fan lära mig alla jag med. 
Men iallafall en jättemysig varddagskväll, sånna behöver man oftare. Var lite tröttare på praktiken dagen efter man det får man väl tåla.



VIVA & MINIONER

Ja detta var ju förra lördagen då. Oliwia hade födlsedagskalas och hade en väldigt fin tårta som jag fotade som attan. Visst va den fin??
Efter kalaset drog vi ut lite på krogen när Freddy ändå var i stan. Blev en väldans rolig kväll, askul! På tal om annat börjar bussen gå runt i hela ulricehamn även klockan 3 på natten så vi slapp gå ända hem från bussstationen!! wiiiihoooooo









I STEG HUR DET ÄR ATT TA KORT MED EN POJKVÄN










PRAKTIKEN SO FAR

Nu har det gått en vecka på parktiken + idag då blir en dag till och måste säga att jag trivs hur bra som helst! Herregud vad jag skrattar och har skoj varje dag med dessa människor. Har nog aldrig trivts bättre på en arbetsplats innan. Blir ju mer och mer att man vill jobba som detta när man väl tar examen = som en bekräftelse på att man valt rätt linje så att säga. Varit på flera olika avdelningar som bistånd, missbruk, LSS osv. Denna veckan blir lite till inom alla de tre nämnda innan. Kommer nog va på familjerätten också, samt psykiatrin (den längtar jag till!!)
Men inte varje dag man längtar till jobbet eller hur? Det gör dock jag!

Iallafall, snart så, om en halvtimma ungefär bär det av till Anna ute i skogen för tjejmys. Hon hade fixat massa film, tacogratäng och chokladshots(mumma!)



RSS 2.0