ALLA HJÄRTANS DAG

Detta året kände jag inte riktigt att jag kunde slappna av heeelt, i och med att vi har tenta i slutet av denna veckan. Har inte haft en salstenta på ett år ungefär, sen jurdikkurserna. Så är överstressad. Men vi hade iallafall bokat bio, fifty shades darker! Filmen var superbra tyckte jag, mycket bättre än förra. 

Före bion käkade vi även på Borås Wok, den nya restaurangen jag inte varit på innan. Men det var typ samma som Göteborgs Wok där man plockade rå mat som de sedan stekte osv. Supergott iallafall!

Och viktgaste av allt, jag fick tio röda rosor wiiiie♥

 

PAUS I TENTAPLUGG

För någon dag sedan åkte vi ut till Dalsjöfors för att jag skulle få lite paus i tentaplugget. Vi hälsade på Sara och Mattias och lekte lite med Noah och Edith, byggde lego i massor och sprang omkring i flera timmar. Vi käkade även lite semlor tillsammans, mumma!

 

NATT UTE I SKOGEN

I lördags var vi bjudna hem till Simone och Petter för spelkväll med några av deras kompisar! VI spelade as roliga spel verkligen men vi fastnade mest i ett spel... handlade typ om att man skulle va olika karaktärer och lista ut vem som va ond och vem som var god. Herreguuuuuud vilket mindgame. Vi satt i sträck 5 timmar och bara spelade och diksuterade hur i skulle göra! Helt otroligt involverad blev man. 

Vi käkade även pizza tillsammans, hemmagjord. Drack lite drinkar osv. Sen när deras kompisar gick hem kl 2 ppå natten ungefär bestämde vi oss för att basta! Satt ganska länge ändå och sprang sedan ut i snön för att rulla omkring för att komma tillbaka in i värmen. Efter detta blev det black-mask som ni ser på bilderna. Tror vi somna kring 4 på natten.

 

KORVGRILLNING I ÖRA

I helgen var det sååå mysigt! Vi hade bestämt att åka ut till Öra för att grilla korv, åka traktor osv. Finns även ett hemsökt hus där precis vi en gård som mormor och morfar äger. Iallafall, jag Jakob och Anton kom ut lite senare och grillade tillsammans med massor av släktingar, åkte traktorsläp och hade dte mysigt. 

 

VANN PIZZATÄVLINGEN

Nu har jag varit rätt många dagar ledig från skolan pga tentaperiod. Då har jag och Anton passat på att laga ugnspannkaka som ni ser på bilden. Har även fått ett beroende för creepypodden på siståne. Kan absolut inte sluta lyssna, lyssnar 24/7 verkligen och avsnitten är ju inte direkt korta. 

Något annats om var skoj var att jag äntligen vann där där jäkla pizzan på nattkröken!! Ulricehamns största tävling typ... alla krigar om pizzorna. Så bjöd med Jakob och så käkade vi varsin pizza.

 

TENNIS & MELLO

I fredags var det i vanlig ordning dags för tennis i tennishallen med pappa! Jag var ju ledig, eller ja jag hade pluggdag så vi kunde planera upp det redan på morgonen. Kul att få tillbaka lite gamla krafter som man trodde man hade förlorat. 

Sedan i lördags var vi på mello-kväll hos simone och petter! Jag visste inte ens att mello hade börjat men vi gjorde lite hemmagjord pizza, köpte lite godis osv och hade dte gött. 

Sedan i söndags tittade jag äntligen på hitta doris (haha efter?). Men tyckte ändå hitta Nemo va bättre....

 

PINCHOS

Detta var så mysigt! innan utgången i fredags åt alla vi tjejer på Pinchos tillsammans! Tog många goda drinkar och hade det gott. Sedan drog vi tillbaka till Sanna och körde lite drick-spel innan vi spenaderas kanske 1,5 timme på dansgolvet på Viva innan vi fick åka hem emd bussen. Men jag tycker alltid man ska försöka bord på restaurang innan utgång, så himla mysigt och gott att få i sig lite mat innan man ska ut. 

 

Även jättekul att Moa var med oss denna gången! Har inte sett henne på jättelänge! Alltid kul när gamla klassisar kommer tillbaka och umgås. Moa va inte med på bilden här under nu för hon hade inte kommit då än. 

 

NY HEADER

Gamla VS nya
 

UTGÅNG PÅ AKKA

I onsdags var jag och Viktoria ute på akka i jönköping! Ni vet en sådan typiskt onsdagskväll i jönköping. Det är ju liksom studenternas dag att gå ut alltid, onsdagar! Lilllördag!

Vi hade det iallafall askul och tiden gick så himla snabbt när man va där inne. Vi drack även såååå goda drinkar varav en av dem hette Emmas tutte (haha?).  Och juste innan utgången så åt jag den gooodaste hamburgaren alltså, ni ser ju på bilden med. + sötpotatispommes.

 

VECKAN HITTILS

Gud alltså, men detta inlägg har jag kommit ikapp med min uppdatering. Hela Londonresan är klarskriven och så vidare. Blir så himla mycket på vardagarna nu och Sydafrika närmar sig med hastiga steg. Vo är just nu inne i en mördarkurs, vetenskapsteori, fördjupning. Denna kurs (basickursen) failade 80% av klassen förra gången och nu väntar 2 salstentor och en stor inlämningsuppgift i förberedande syfte till C-uppsatsen. Så ja, vardagarna är späckade. 

Som ni ser på bilderna har vi provat lite öronljus hemma. Haha var verkligen någonting speciellt alltså. Pappa var helt sotig i hela öronen när han va klar. Vill också prova detta senare!

Igår var jag och Viktoria och käkade på Jensens som ni ser innan skolan. Vi pluggade även lite inför tentan och började skriva lite till C-uppsatsen och inlämningen.. Och ikväll blir det utgång på Akka! Vi är ju lediga imorgon så man får ju passa på nu när man är student och allt. 

 

VINKVÄLL HOS LINDA

I fredags var vi på fest hos Emma som fyllde år, vilket var superskoj! Vi körde lite drickalekar i vanlig ordning och hade det trevligt hela kvällen. 

Dagen efter var jag hos Linda på vinkväll i henne nya hus. Det är så himla fint där kan jag säga, får verkligen inspiration till min egen lägenhet som kanske kommer snart. Vi spelade lite spel, drack vin och käkade lite plockmat. Linda hade gjort nachos med ost och annina hade med sig snittar. Väldigt gott! Hade det trevligt där hela kvällen fram till ett ungefär då jag var hemma. 

 

RSS 2.0