GUMMISTÖVLAAAAAR

hehe bara för att, jag har köpt nya stövlar och det är så intressant så det är inte klokt!
men dessa kommer nog väl till pass när jag, malin, bella och simone (kanske någon mer?) ska ut och bada i gyttjan någon dag eftersom det inte blev i lördags (åska) men det ska bli kul!

BREAK THE ICE

                  

BRÄMHULT

kom hem för en stund sen, spelade fotbollsmatch i borås mot brämhult, de vann dock men jämnt var det! var faktiskt ändå en av mina bättre matcher även om domaren var helt borta och domde saker som inte ens hänt! två av deras mål ska inte ens ha räknat!

COCONUT

älskar doften av min nya bodyloation! perfekt att ta efter ducchen när den doftar så himla mycket cocos!

I WILL PICK THE WORLD UP AND DROP IT ON YOUR FUCKING HEAD


KRÄFTSKIVA

I lördags hade vi kräftskiva hemma hos oss med några från släkten! Det var väldigt gott med kräftor kan jag säga! så längesen jag åt det!
det blev även pajer, sallader, kyckling och sånt.. så supergott som det kan bli alltså.

I FÖRRGÅR

gillar tröjan som farmor stickat själv.

FÖRSTA DAGEN I SKOLAN

på tingsholm... ja det var ju förra veckan i torsdags men är lite seg på att ladda bilder och så.. iallafall, på sista bilden försöker jag göra så man fattar hur nervös jag var

GYTTJEBAD

idag på idrotten hade vi fått reda på att vi skulle ha med de mest värsta kläderna vi hade för dom skulle nog ändå bli förstörda samt två stycken handdukar för vi skulle rulla oss i gyttja.. självklart tog ingen det seriöst. men vår idrottslärare var nog tuffare än vi väntat för det var verkligen bokstavligt talat gyttjebad! liksom leran var djup!!
om man skulle vara lite kortare kunde man ju drunknat för man sjönk ju hela tiden! hahaha men gud va kul det va! vi körde fotboll, rygby och gyttjehoppning.. sedan blev det lerkriiiiiig! gissa hur vi såg ut sen?
det va ju inget annat att göra än att hoppa i dammen vid lassalyckan! så ja, jag har badat idag i regnet... kul att gå in i skolan och hämta sina saker sen då...!

bilden är lånad lite från facebook

SMOKE

när vi var i göteborg som jag har skrivit i ett inlägg innan fanns det ett sådant rum med en rökmaskin i växterna, jag äääälskar sånt! det ser bara så himla fint ut på något sätt, så var tvungen att ta lite kort på den!

FLOWER ON THE WALL

               

DOP PRESENT

kolla vilken liten söt sak jag fick av mina kusiner när jag hade dopdag! hihi söt

1 MÅNAD

<3

FJÄDER

ny fråpn HM och gillar dom väldigt mycket

OLD PICTURE

hittade en gammal bild från när vi skulle ha skoldans, tider det! haha
idag.. eller nu snart ska jag iväg och spela match med 19 års laget, igår drog de andra upp massa kräftor som vi ska kalasa på ikväll, sedan drar jag vidare klockan nio! men kräftor.. MUMS! längtar
igår var jag också och kollade på fotbollsmatch, det gick bra det!
men nu ska jag bara packa ner lite fotbollsskor och sådant, höres

EN GÅNG I EN DRÖM


SKARA SOMMARLAND

skara sommarland alltså! jag hade inte vart där på så himla länge, det var faktiskt grymt roligt! vi fick åka karuseller, bada och se på vattenshow! de hoppade från.. ja jag vet inte hur högt, riktigt imponerande!
men det viktigaste av allt: jag åkte fritt fall!!!! en rushkana på 90 graders lutning (såg det ut som högst upp)! det va nog det värsta jag gjort! haha men näää det va askul!
för att bara säga en sak också, deras tacobuffé: MUMS!

jag hittade såklart den största glassen i kiosken...och åt upp hela!

FRÅN NYA DATORN

första dagen i skolan och nu skriver jag från min alldeles nya datooooor! aldrig haft en bärbar innan så nu är jag ganska lycklig
dagen var helt okej faktiskt, va mest info och gå runt i skolan och försöka hitta alla klassrum.. jag kan säga att jag är helt lost! imorn klockan tjugo över åtta ska jag hitta till ett klassrum..lycka till säger jag! får nog vara i god tid så jag inte kommer försent!

17/8-11

idag var det den sista dagen på sommarlovet, tragiskt. man var ju nästan uppe med tuppen? hehe okej kanske inte riktigt men vaknade iallafall runt nio när oskars larm ringde på mobilen.. mmmm den är kul!
vi orkade inte gå upp så vi blev försenade och fick springa till bussen sen, snäll jag är som följde med där på morgonen känner jag, inte ätit frukost än eller något haha. undra hur man såg ut..
sedan har jag rensat lite i min garderob (dock inte kläder) hittade massa grattiskort från forntiden typ! nä men jag var iallafall ett litet dagisbarn på den tiden, åå så gulligt alla hade skrivit! sen hitta jag et kort med massa teckningar i från alla i min klass på björken (förskolan)!
sedan har jag vart fotbollsdomare idag också, duschat precis nu och imorn väntar gymnasiet!

LAST DAY OF MY SUMMER


VI HAR FEM BARN

detta har jag ju inte berättat! jo vi har nämligen fem stycken barn hemma, mina allihopa...
hehe nej men det bor en mamma med fem stycken igelkottsungar i våran buske! hur söta helst, jag skojar inte. men dock har två stycken dött för dom hade ramlat ner för trappan.. mina bröder, mamma och pappa hade haft begravning för dom hehehe
men hur sött som helst när man kollar ut genom fönstret så springer det små taggiga varelser runt på gräsmattan, iiih

IPHONEBILDER FRÅN STRÖMSTAD

vi fick då bo i min morbrors lägenhet i strömstad i några dagar, vi åkte direkt från bohuslän dit.
det var jättefint på kvällen med alla restauranger som lyste med neonskyltar plus all musik som spelades överallt. kändes som om man var utomlands! sedan fick vi väldigt god mat på alla ställen vi besökte. vi spelade även minigolf och stekte på stranden!
vi var ju där med våra kusiner som bodde på en camping inte så långt bort.

FIRST TEST MOVIE

min moviemaker funkade inte att lägga in mina videoklipp i så laddade hem ett nytt program, jag är ny på detta så gjorde en testvideo med lite klipp och bilder av mina vänner.

KLIPPT MIG

snabb bild, åker till dalstorp nu och sover där över natten, imorn blir det bio!

TORSDAGSKVÄLL ÄNNU EN GÅNG

ikväll blir det torsdagskväll! chey kommer upp hit och åker med oss så möter vi upp annat folk också !
sen går vi och ser när oskars band spelar igen eftersom de gick vidare förra gången, kommer bra en bra kväll känner jag.

detta blir det nog jag har på mig ikväll

SINGING FOREVER YOUNG

- ny tröja som jag använde för ett tag sen
det är sånt där mocka tyg tror jag man kan säga

ARE YOU READY OR ARE YOU NOT?

snart blir det den sista The grudge filmen! vi eller iallafall jag har fasat inför detta..

BEAUTIFUL DEAD

undertiden vi var i strömstad så läste jag ut en bok, så stolt över mig själv! jag fastnade i den efter ett tag och ville bara ha reda på slutet så jag läste och jag läste och jag läste! sedan fick jag reda på att detta var första delen av fyra, så frågan är om jag ska köpa de andra?

LITE FRÅN BOHUSLÄN

en kväll kom även mormor och morfar upp på lite grillning, de har ju sin husvahn som de annars åker runt i, så kom de en sväng förbi så alla fick samlas lite, god mat var det också!
vi var vid stranden gaaanska mycket iallafall, har doppat mig flera gånger i havet och det är det viktigaste! vi var även vid små bodar där det fanns massa små butiker! där fanns även får i hagar och en lekpark med massa gungor som blev väldigt populära av oss, haha.
en kväll när fortfarande kusinerna var kvar så körde vi dunken sent på kvällen, åå det va så längesen och sjukt kul, man blir som ett litet barn igen ♥
vi åkte även ut till flatön (ja den heter så) som vi alltid för och solar och badar, då lägger vi till med båten vid de släta klipporna! där är det även perfekt att dyka och snorkla så vem tror ni inte får på sig snorkeln? hihi självklart måste jag!
det är sjukt vackert tycker jag, under ytan! men jag hatar alla brännmaneter som kan dyka upp när som helst! fast när vi var där ute fanns det inte en enda!!

GJORT SJÄLV

detta har jag ju inte visat upp! tror jag inte iallafall.
linnet har jag gjort själv och blev väldigt nöjd med det, sitter som en smäck, bra passform om man säger så. det har faktiskt använts mycket i sommar lite då och då, speciellt när jag var vid kusten / bohuslän.

PINGISLÄGER I FALKÖPING

detta skriver jag kvällen innan här nu så sätter jag det på tidsinställt! tror inte jag orkar skriva typ halv åtta imorn så..
det blir iallafall pingisläger i falköping för mig imorgon, har inte spelat på jättelänge nu känns det som så att det kommer säkert vara väldigt ovant för mig!
skönt att börja lite igen då känner man ju, nu när fotbollen dragit igång igen också!

BRING ME DOWN TODAY


THE EDGE

igår - gud va skönt det var att springa av sig lite på fotbollsträningen! känns inte som om jag tränat på ja jag vet inte hur länge!

bild på mina naglar som jag inte målat på länge så jag tyckte det var dags


FÖR EN VECKA SEN

alla datum och allt blir lite blandat när jag har missat att skriva menmen.. detta va för en vecka sen när vi hade varit och käkat på kina! hade inte träffat viktoria på länge, inte elin heller för den delen när jag vart borta, men det blev en mysig kväll iallafall!
det var ganska mörkt och bilden är tagen med Iphone så det blev inte världens bästa, men söta är ni!

KÖTTÄTANDE VÄXTER

när vi gick i denna "djungeln" så hängde det massa sådana här växter i taket precis vid våra huvuden, sen läste vi på en skylt brevid att man ska vara försiktig för det va köttätande växter! inte så att de kan käka upp en eller så, men man ska nog inte stoppa ner handen i den där saken..


efter allting tog vi en fika på ett mysigt café i göteborg, de hade till och med macarons! men det tog jag inte, de va så himla små..
tog istället denna, en slags kladdkaka med cocos.. hur god som helst! men väldigt mättande


17 JULI - MAMMAS FÖDELSEDAG

vi hade egentligen tänkt att åka till fjärilsmuseét i göteborg men när vi kom dit fick vi reda på att det hade varit stängt i några år, lite efter är vi allt hehe.
det blev detta stället istället!

CLIMB OVER EVERETHING AND BACK AGAIN

jag ska försöka få upp massa bilder när jag har tid, waah känns som om jag inte suttit vid en data på ett år ungefär, men det kommer, det kommer!

BIKINIS

två nya som jag använt flitigt
första från team sportia och andra från JC

17.15

nu är jag hemma finally, vart borta hur länge som helst känns det som, dock är jag ensam hemma för resten kommer hem ikväll!
åkte hem en dag tidigare för jag väntade nattgäst, gött att ha huset själv då liksom. men kameran kommer inte hem förrän ikväll för den glömde jag i mammas väska så bilder kommer väl såsmåningom!
om en timme traskar jag ner till kinan för att träffa två efterlängtade vänner!

RSS 2.0