UPPDATERA?

Är jag den enda som fortfarande inte uppdaterat min Iphone till iOS7 eller? Haha värsta efter men tycker fortfarande inte om designen! Så himla ful.. haha. De flesta säger ju till och med att de vill byta tillbaka sååå känner att jag inte vill uppdatera alls.. Fast i och för sig.. vet ingen mer än jag som INTE har uppdaterat än såå okej kanske ska göra det sen..
 
Charmig bild på mig och linda.. (siamesiska tvillingar.. haha internskämt)
 
 

KINNEKULLE

I lördags så var vår familj, mina kusiner och mormor och morfar och åt 3-rätters på en din restaurang (men jätte fin utsikt) i kinnekulle. Mormor och morfar firade bröllopsdag så de bjöd oss. Det var verkligen jättegott med tanke på hur hungrig jag va efter festen som hade vart dagen före. Åt hur mkt som helst ocj vi fick även ben&jerry till efterrätt.


ESKILSTUNA THE MOVIE

Haha nuså äntligen! Om ni bara visste vilka jäkla problem jag haft och laddat upp denna filmen. Försökt sen jag kom hem faktiskt, gjorde egentligen klart den i söndags men den bara cpade hela tiden. Aja fick dela upp den och göra 4 delar från början och sen sätta ihop den igen.. herregud fritid?

Här kan ni se lite pingisspel och annat skit då alltså.
 

ESKILSTUNA

I helgen var laget i Eskilstuna och tävlade i seriespelet i pingis! För mig gick det faktiskt ganska bra, tog hem fler matcher än jag väntat mig! Blev en hel del fem-settare också och som tur var så tog jag alla dem också (utom en) fasen alltså.. sista settet där vann hon andra tjejen med 11-9 efter att jag hade tagit igen 2 hela set! aja.. vann mer efter det så jag va ganska glad iallafall. 
 
Efter det första dagen (lördag) så bjöd Tildes pappa på en lite minigolftunering eftersom det fanns en inomhusbana precis i den hallen vi spelade! Fick också hole in one så är ju fett grym som vanligt ;)
 
Vi bodde då i en stuga med ett loft, sovrum, toa och kök (hade även tv i "storarummet" fast vi använde aldrig den. Det var iallafall svinmysigt! På kvällen gick jag och Ida till närmaste Coop och köpte lite grönsaker och dip som vi hade när vi kollade på skräckfilm! Mama hette filmen och den var riktigt bra kan jag säga!! Usch alltså..
Sedan var det upp tidigt nästa dag för match igen
 
 

DAT RINGS

 
 
 

BLAUE

Jag och Linnea va nere på stan på en lektion i veckan (haha oroa er inte, uppgiften skulle göras där) så då passade jag på att shoppa lite och hitta denna godbiten. 
 
 

ESKILSTUNA

(okej bilderna är några veckor gamla)
 
Nu är vi säkert framme i Eskilstuna skulle jag gissa på, detta inlägg är alltså tidsinställt. (fett najs att man kan göra så) Ja vi åker iallafall iväg på pingisseriesammandrag! Alltså match då.. stannar där tills söndag och sover på hotell med frukost osv, någon som är avis? ah bra va det då!! (höhöhöhöh)
 
 

CLOSE UP

Ambassadörs outfiten då. Saknas slips bara! 
 
 

TORSDAG

Japp många kanske har sett dessa bilder på facebook redan på Tingsholmsgymnasiets sida. Men haha tyckte det va lite kul att jag kom med på 2 bilder på en dag (den ni!) Asså måste bara säga kolla in vilket jäkla bra nyhet vi snackade om på lektionen (se på tv:n) haha lol..
Jag var också med några utav ambassadörerna på stenbocksskolan idag och snacka om tingsholm. Jag hade själv hand om vård och omsorgsprogrammet (skulle kunna en hel text utantill)... shit asså fett nervöst att stå där framför ALLA nior och berätta men ah fick bra respons sen när jag kom hem av Anton (och hans kompisar eeh?)
 
Snygga kläder vi har förövrigt va? Allt har vi fått gratis även om det kostar för andra HAHA WE ARE CHAMPIONS.
Aja kommer iallafall få 2 tröjor till i och med att den blå tröjan va fel tryck så vi får en extra till, generöst eh ja?
ska också va slips istället för fluga (de var bara låne för de andra levereras senare)
 
 

KLÄDBYTARDAG

hejsan svejsan. Igår va det fett najs faktiskt för vi hade klädbytardag på ansgars! Så jag och rania pallade oss dit och skulle va med. Det va faktiskt ganska skoj, vi va där tills typ kvart över 8 kanske.. haha fick både kläder och fika, tänka sig va? Så nu behöver jag inte shoppa på ett tag känns det som. Sedan blev jag ju av med lite kläder som jag inte använder också, hur bra va inte det?
 

YOU HAVE NOT SAID THE LAST WORD

Detta va någon vecka sen men åååh tyckte bara det blev så mysiga bilder på solnedgången från mitt fönster. 
 
 

THE LAST

Slutligen några lånade bilder från Rania från Stockholm. Som grädde på moset lite så haha. 
 
 

PHOTOBOOTH

Haha jag brukar ju aldrig nästan sitta vid vår appledata hemma för jag har en egen men nu skrev jag ut lite papper och tänkte utforska lite vad som fanns mer. Hittade photobooth och hade lite kul då.. haha lol ego-time!!
 
Snart ska jag och Rania ner till Ansgars för klädbytardag! Har letat fram lite kläder jag inte använder längre så får se om jag hittar någonting också. Imorgon ska jag och några andra ambassadörer också till stenbocksskolan och berätta om massa program (jag ska berätta om vårdprogrammet) ahah så fick läsa på lite innan.. jaja snart ska jag väl bege mig iväg! sååå ciao så länge
 
 

UTSIKTEN FRÅN RIKSDAGEN

Ojojoj detta va ju ganska najs med. Va så många bilder i förra riksdagen-inlägget så sparade några extra här.. hehe busig tjej? nä.. okej
Iallafall, utsikten från riksdagen va ganska awsome. Någonstans där nere precis brevid riksdagsbyggnaden bor faktiskt stadsministern. Han får bo där gratis för han är stadsminister tydligen? Jo men alla människor är lika värda.. självklart
Kanske skulle gått och hälsat på när vi ändå var precis utanför fast det vågade vi inte
 
 

INNE I RIKSDAGEN

Här var det ganska intressant att vara också. Sååå himla fint var det där inne måste jag bara säga, såg ut som ett slott typ. Tänk er bara att ha det som arbetsplats? Kändes ganska royal sådär..
Kolla inredningen och alla fina talfönster i olika färger, ja nu fattar ni nog att jag skulle kunna bo här (lol)
Aja vi fick iallafall besöka den kända salen Plenissalen aka penissalen (skämt å sido haha)
Vi fick tyvärr inte gå in för att de hade ett möte och där fick vi inte gå in och störa menmen.. Vi fick åka i hissen iallafall, vilket var ett äventyr för några som var skraja haha. Alla fick ställa sig i mitten av hissen, tänk er då hela Sa11 stå där knökade i en hiss och bara: happ.. japp.. detta var väl najs. 
 
Guiden som var med oss var väldigt rolig faktiskt. Han hade förhör med oss på varje ställe vi stannade och frågade vilka uppgifter riksdagen hade (för det skulle vi tydligaen bannemej lära oss) Just nu har jag glömt allting igen eeeh.. stifta lagar.. och något mer..beslut om budget eller nåt?
På tal om något annat.. så jäkla synd att vi inte fick träffa Obama eller? Han hade ju precis åkt från Stockholm när vi anlände. Vi skulle säkert inte träffa honom iallafall men man skulle ju kunna skryta med att vi var i samma stad som obama vid samma tid? eller? hehe
 
 
 

UTANFÖR RIKSDAGEN - STOCKHOLM

Här kommer jag igen då med lite mer Stockholmsbilder. Detta är bland annat utanför Riksdagen och många bilder på de vackra byggnaderna runt omkring. När vi skulle åka hem hade busschaffisen missuppfattat tiden så fick fick väl en 20 min på oss att upptäcka vad som var kvar av Stockholm (haha?) Aja vi hann ju inte så långt men vi hann ta lite kort på omgivningen och på oss. Har dock inte alla kort vi tog på oss vid slottet (kan den som har dem skicka det till mig kanske?)

Asså måste också bara berätta vilket jäkla fint väder det va hela tiden. Kolla min lilla outfit liksom, sommar comback?
Vakten som stod och vaktade slottet (se bild) va helt seriös precis som alla sånna vakter och man fick inte gå innanför linjerna och sånt för annars var hon tvungen att attackera oss med sitt jäkla spjut eller nåt.. ah så tog en bild lite längre ifrån. Bussresan hem va rätt najs med. Fortfarande hade vi ju TV med film på bussen och när vi också stannade vid en hållplats köpt vi (eller mest jag) lite praliner och mumsa på hemvägen! Så det gick mycket fortare hem kändes det som.



NYTT OCH PRYTT

När vi väl var i Stockholm passade vi på att gå lite i köpcentrum och shoppa. Fick med mig massa saker och detta var en av dem. Herregud har haft mi Iphone så länge nu och typ aldrig bytt skal.. samma gamla fula röda skal har jag haft men nu är den lite mer pimp om man säger så. 

INTE SÅ SVART SOM DET SER UT HAHA

Herregud freaka inte ut nu för håret är inte så svart som det faktiskt ser ut. Det är mer mörkbrunt som det stod på kartongen haha. 


SKOLFOTO/KLASSFOTO

Ah det va kanske en vecka sen jag fick hem dessa men ändå. Sista skolfotot någonsin, shit alltså börjar jag få gråa hår snart också eller?
 
 

SVT - STOCKHOLM

Jao nu kommer vi äntligen till SVT då. Mycket roligare att vara där än på Sveriges Radio kan jag berätta. Här fick vi gå in i rum och kolla hur bland annat nyhetssändningar görs och kontrollrummet osv. På en bild där ser ni Minimello dockorna (kända för dem som kollade på det som liten)
Jag tog även kort med det äkta Bolibompadraken *LYCKLIG* 
Aja, flera rum som sagt. Var bland annat inne i de studios som let's dance, skavlan och så ska det låta spelas in i. Om man kollade upp i taket (se bilder) kunde man se hur jäkla rustat det var med kameror och framförallt lampor! Asså helt sjukt vilken tid det måste ta att sätta upp allting så allt ska va på rätt ställe så både ljus och ljud hamnar bra när kamrorna börjar spela. Kan fatta vilket jobb de som sänder live måste ha!
 
 

FREDAG DEN 13?

Fredag den trettonde igår då alltså. Hade inte så värst mkt otur förutom att när jag var hon tandläkaren var hon väldigt hårdhänt så jag började blöda och skit och ont gjorde det och allt.. Asså nu är det en ******* fluga som stör mig när jag skriver här... wait ska bara kill den (svengelska lol)
 
Aja såå.. klart. Vi var iallafall ute med vår båt på sjön en stund och köpte med oss pizza och skit hehe det va fett najs. Anton skulle fiska men han fick dock ingen napp. Framåt kvällen åkte jag till borås till Max med Jonathan och Micke och åt (eller drack kanske) lyxmilkshake, EN EGEN DENNA GÅNGEN!!
 
 

BILDBOMB FRÅN SVERIGESRADIO

Herregud det blir så himla långa inlägg i och med att jag har så jäkla mycket bilder från alla platser. Vi fick en egen liten guide som guidade oss runt i byggnaden. Det va faktiskt väldigt stort med jäkligt många mikrofoner. 
Det va rätt najs att se alla mixerbord och så, såg väldit komplicerat ut men måste säga att vara på SVT var så mycket roligare där man också kunde se bild och sånt. Det får ni se i ett annat inlägg dock (hehe).
Favoritrummet på SverigesRadio va det konstiga mjuka rummet som ni ser på en bild längre ner. Det va speciella ljudisolerade väggar så maria kunde stå bara på andra sidan väggen och skrika så högt hon kunde och vi som stog på andra sidan hörde henne "långt ifrån" om ni fattar. Det hördes knappt vilket är ganska coolt. 
 
Trapporna va ju rätt coola också, ska bara berätta att de verkligen aldrig tog slut. Helt sjukt hur högt upp vi var (stackars linda om hon skulle vart med haha) va tvungen att ta ett kort när vi var någonstans i mitten där.. det enda jag kunde tänka på var om jag skulle tappa min mobil ner där, shit mardrömmen!
 
Tog även en liten egobild när jag fick 3 sekunder över på toan (haha lol?) Den blev suddig men lägger upp den ändå så ni kan stråla i min glans. Svängdörrarna va även rätt skojiga tyckte iaf jag, linnea, moa och maria A haha (småbarn?)
 
 

THIS IS IT LADIES AND GENTLEMEN

Haha det va någon som undra vad slendermans crackhead brother va för något från "6 sanningar om mig". Här har ni den då hahaha herregud... dör på riktigt

GOLD BABY

 
 
 

STOCKHOLM - IN DA BUS

Det kommer att komma upp massa bilder från Stockholmsresan från min kamera nu lite då och då. Första stoppet var vid en mack där vi fick köpa på oss lite fika (och ta bilder lol) och vi tog vara på tiden genom att ta några klassfoton också. Dock var det inte med min kamera vi tog dem men nöj er med lite snygga bilder på oss istället
 
 

6 SANNINGAR OM MIG

1. En gång försökte jag kommer över min Snigelfobi genom att sätta mig ner och prata med en (haha?)
2. Jag äter morötter nästan varje dag
3. Jag kan några av Sean Banans låtar helt utantill (tack axel....)
4. Jag är typ immun mot ont i halsen
5. Jag älskar dadar och fikon
6. Jag skrattar fortfarande hysteriskt åt "slendermans crackhead brother"
 
 

9/9 MÅNDAG

Aja detta inlägg kommer upp idag men whatever. Igår hade vi lite skoj med Fridas kryckor både i matsalen och vid skåpen.. ööh ah inte så mkt mer med det.
Vi i median fick en uppgift på vår fotokurs som innebar att vi skulle ta typ 5 bilder som symboliserar olika känslor. Så det är bland annat det jag hållt på med igår. Fick ju låna hem en systemkamera helt för mig själv ju! Passade på att ta lite andra bilder till bloggen osv när man ändå hade den hemma. Jag får ju egenltligen gå och låna kamera där när jag vill så kommer nog göra det många gånger (hehe)
 
 

CHARMIG BILD I TIDNINGEN

Varför är jag i tidningen så ofta nu för tiden? B-kändis brb eller? haha
Aja.. vet inte riktigt vad jag håller på med på denna bild iaf, ser ut som världens bitch eller nåt.. är det bara jag som ser det? hahaha lol
Detta är iallafall vi ambassadörer igen då, den bilden som kom upp på facebook va så mkt finare (haha).. ser ju alltid mupp ut i tidningen. 
 
 

SJÖUTSIKT

Kanske sista "varma" kvällen vi kude åka ut med båten. Igår var jag och Rania på en liten prommis när mamma och pappa hämtade upp oss så vi fick åka med ut i båten. Det blev en ganska sen kväll faktiskt. Vi kanske var hemma vid 9-10 haha. Och jag gick hem till Rania precis när jag klev av bussen vid 4 kanske. Aja det var en riktigt fin kväll iallafall. Och visst är vi snygga i våra flytvästar?
 
                           
 

DJURPARKEN

I lördags var jag, Malin, Kuba och Jonte på djurparken eftersom Kuba hade fixat gratisbiljetter (så som resten av borås och hela världen tydligen) haha. Asså det va helt sjukt för vi hitta inte parkering innan typ en halvtimma senare.. och då var vi redan typ 1,5 timme sena iallafall. Hahaha så sjuka som vanligt..
Vi fick ju vara där en stund iaf, sedan blev det Max efter vi var klara, lyxmilkshake till de andra och kaffe till mig.. yeah kändes bra, men kändes sedan ännu bättre när jag tog hela Jontes milkshake hahaha (borde ha köpt en egen lol)
Tog en bild från lilla frugans blogg på mig och geten haha
 
                
 

RIKSDAGEN OCH LITE BUSSRESA HEMMÅT

Sista dagen när alla var som tröttast var hela klassen på riksdagen på en guidad tur. Vi fick bland annat besöka (eller bara titta in för de hade möte) i Plenissalen. Utanför (som ni ser en panorama-bild på) tog vi också en liten paus för att vänta på bussen och då fick vi rätt go utsikt över massa slott inklusive riksdagen osv då. Rätt cool bild jag fick till där tycker jag. Maria bytte även religion på bussresan hem hahaa
 
 

UTELIV, HARD ROCK CAFE

Det var lite uteliv i Stockholm som gällde också. Vi drog till hard rock cafe och käkade och drack lite drinkar and so on. Vi gick sedan vidare och hamnade på en rockbar hahah men där stannade jag och Linda kanske 10 min innan vi gick tillbaka till dit vi åt. De stängde då med men beskrev en annan krog dit vi kunde gå som de också skulle till sen, SAINTS hette den. Fick en hel soffa för oss själva haha fett najs. Man ska ju egentligen gå ut på helgdagar men vi var ju där en torsdag så va ska man göra? 






SVT/AND SO ON

Lite mer bilder (panorama) från bland annat svt, en luftballong *lol* och lite ego bilder


LITE AV DAGEN ÄN SÅ LÄNGE

Lägger upp lite bilder från dagen i Stockholm från mobilen. Sen när jag kommer hem kommer alla kamera bilder upp som jag antar borde vara lite bättre haha. Fick se på film i bussen på väg dit vilket gjorde att tiden rann lite snabbare, fett najs säger jag bara. Maria fick gå in och köpa en film på 7-eleven för att vi skulle ha någonting att göra! Lol...
Aja skriver mer sen

 


LITE MER EGOTIME INNAN JAG SLUTAR MED DET

Här kommer lite mer bilder på hur det egentligen blev före och efter. Lovar ska inte va så ego mer nuuu hehehe


EGO-TIME

Klippt mig idag mina kära vänner. Här är resultat av lite suddiga cambilder.. Kanske blir bättre bilder sen.


AMBASSADÖR BRB

Jo jag var en av de 18 på vår skola som faktiskt blev amassadör! Det hade lite mer än dubbelt så många som hade sökt så därför blev jag aningen glad att jag kom med. Idag hade vi första mötet med alla tingsholms ambassadörer och då såg det ut såhär. Själv sitter jag i mitten där med fläta (hehhee om ni inte ser mig)
 
 

EN ALLDELES EGEN DAG

Igår hade vi vår traditionella "alldeles egen dag" då det kommer 3 föreläsare och pratar! Detta året var det Christoffer Lindhe, Emma Wiklund och soran Ismail! Soran va nästan redan bestämt att det skulle vara min favorit. Han drog dock inte så mkt skämt som jag hade hoppats på, men ändå, han pratade om väldigt viktiga saker som invandring och hur vi tolkar och ser olika på sånt beroende på hur vi uppfostras osv. Emma Wiklund var ju såklart fin som vanligt, föredetta fotomodell så vad förväntar man sig.. Christoffer Lindhe överraskade faktiskt också men en mkt intressant historia hur han klarar sig efter olyckan och hur han ändå tog sig till VM I Peking i simning med bara en arm kvar på kroppen... Helt sjukt inspirerande!
Självklart ville vi ha ett kort med Soran Ismail också hehe, så det ser ni på bilderna nedan. 
 
 
 

THAT'S JUST WHAT IT IS

Lite av det senaste! Haha i lördags kväll var vi på bryggan med resten av ulricehamn och lite till kändes det som! Asså det var så sjukt mkt folk så jag aldrig det så mkt sen typ u-port i ulricehamn! Hha nej men typ...
Det var ju sista bar tömningen så kan fatta varför folk var där. Jaja det var sjukt skoj iallafall med förfest hos Rebecca också.
De hade också satt upp ett jättestort danstält med live-band! Där rockade vi loss alltså


FÖR VI HAR (NÄSTAN) TAGIT STUDENTEN!

I fredags var det dags för att prova studentmössor samt beställa! Gud va vi satt många timmar i hysteri över detta.. Hade helt och hållet panik precis som resten av mina kompisar över hur den skulle se ut och hur mkt det skulle kosta osv! Haha det gick tillslut men kanske ska in och ändra lite i ordern iaf


RSS 2.0