FN DAG I SKOLAN

vi glömde ta bild idag på alla oss så det får bli en gammal!
Men iallafall så hade vi FN dag i skolan idag som betyder att alla har fått ett land att ställa upp med i debatt och så vidare. Jag och min grupp fick Bangladesh, så jag har gått omkring i slöja idag, hehe dock inte hela tiden! Precia som alla andra i min grupp också.
detta ska vi även ha imorgon och försätta diskussionerna! för idag har vi hållit tal och skrivit på andras reklamentationer eller va sjutton det hette.
Får hoppas att vi får en bild imorgon istället! hehe skjorta, kavaj och svart byxor... och slöja..

SORRY WE'RE FUCKED


FARS DAG... LITE I EFTERHAND

jag skrev aldrig om fars dag har jag kommit på.. iallafall, pappa fick en väldigt fin (och dyr) tröja! sedan bjöds det på fika och kaffe! :D

HALLOWEEN HEMMA PÅ ARREHAGSVÄGEN

nu var det ju så att jag inte var med just denna kvällen, jag var på halloweenfest i dalstorp med massa vänner!
men jag var med typ 10 minuter hehe, alla var också väldigt fint utklädda! plua att jag har hört att de fick springa runt i kvarteret och göra lite bus! haha!
pappa hade också gjort "blod i badkaret" hehe, fast det blev mest rosa, suddig bild också.. bra.

MÅLARYRKET HÄR KOMMER JAG IGEN

okej detta var för några veckor sedan men ändå, det är rätt kul att måla!
vi har ju som sagt gjort om i vår källare och nu ser det jättefint ut! väldigt vitt och fräscht! pappa håller ju fortfarande på att göra om ytterligare ett rum här nere, sedan ska vi börja på toaletten på mellanvåningen och sedan hallen vid ytterdörren! Vi har även skaffat ett stort akvarium i köket! kan visa bild på det någon gång.

I BOHUSLÄN

är just nu i Bohuslän hos farmor och farfar tillsammans med min familj och mina kusiner!
hade med mig datan hit upp men fanns inget trådlöst nätverk så skriver från
Mobilen! menmen så är det!
Har just vart i marsipanladan och handlat lite och nu sitter jag och pluggar historia! stort prov på
Måndag, önska mig lycka till... Kan jag behöva! handlar om medeltiden och har runt 30 sidor plus anteckningar! Yeah


EN FOTOGRAFS MINNE


INTE OKEJ NÅGONSTANS

okej detta är inte okej, tycker inte jag iallafall! finns att ladda ner!! nästan så man måste göra det och se hur dålig den är..

TORSDAG PÅ LOVET

är fortfarande inte efter när det gäller att skriva om lovet, okej på torsdagen iallafall så var det laserdome i borås på G! Men först så åkte jag, mamma, anton och axel in till borås för att bland annat handla vinterjacka och sånt som man behöver nu när det börjar bli kallare. så det gjorde vi först, hade ju vinterjackan i bakgrunden på en annan bild så man vet att den är svart iallafall. sen var det lite andra kläder och så jag köpte.
Men sen då, jag stötte på Oskar och hans mamma i borås för de skulle också handla vinterjacka! skulle ju sedan med honom och möta upp gustav och massa andra av deras kompisar från deras förra klass bland annat. hade träffat några förut också! förövrigt så hade jag en vit skjorta på mig och det va ju inte så bra för då syns man ju!! bra amanda! så jag och mamma gick och köpte en mörkblå t-shirt, puh tur jag har..
Vi gick iallafall till laserdomen och körde våra 2 omgångar!! SVIN KUL!! Sen hade det blivit något fel på en av killarnas väst så vi fick en gratisomgång! Då kom jag 2:a faktiskt hehe, måste skryta lite! Vi var 8 pers tror jag!
Sen bjöds det på korv och dricka, yessss nice dag

ISHOCKEY HELA HELGEN, FRÖLUNDA/NITTORP

det har varit en riktig hockey helg kan man säga! I fredags så åkte jag med familjen Eriksson till göteborg och kollade på Frölunda när de spelade! trevligt trevligt
Sedan dagen efter fick jag kolla på när Nittorp spelade, och tänk de som jag hejade på i båda matcherna vann!! yeeeeeeeah
idag har jag förövrigt haft en go studiedag!

SHINY

en dag i skolan.
Tänkte inte på att jackan hängde bakom, men iallafall! där har ni min nya vinterjacka! Har dock inte börjat använda den än! Vill ha min skinnjacka så länge så möjligt fö ´r jag har fått för mig att om man vörjar ha vinterjacka för tidigt så blir man van vid så mycket värme och om det sen blir kallare så fröser man.

MODEVISNINGEN

det var ganska längesen nu men hade faktiskt glömt av att jag hade bilder att ladda upp från det! Nu hittade jag dem så här är de! det var riktig kul att kolla på! hade aldrig vart på modevisningen innan så det var väldigt skoj.
Vi satt faktiskt på ganska bra platser ändå också!

TINTIN

en dag på lovet var en riktig sån göra-random-saker-dag. Jag vaknade upp i varnum tillsammans med lite folk. sedan satte vi på filmer som vi kollade på, en av dom var edward scissor hand. Det var en väldigt mysig film faktiskt! sen kanske runt klockan fyra åkte jag, malin och bella tillbaka till ulricehamn för egentligen var det så att tjejerna i klassen skulle komma till mig på filmkväll men jag kom hem såpass sent och vissa hade inte skjuts och så vidare så bestämde att vi tar det en annan dag. Istället då åkte jag till bowlinghallen och mötte upp bella och malin igen med massa andra, peter, niklas, simone, markus... kommer inte riktig ihåg! menmen! sedan efter det så drog vi till Jenny's thai och käkade goooood mat!
Då kommer någon på att vi vill på bio! så vi kollade biotider och såg att tintin gick i borås klockan nio eller va det va! så vi bestämde oss för att dra dit! men först efter maten så åkte vi först till Rodi, där va emil, sebastian, rodi så.. och någon mer.. hehe. KOlla tv lite och så innan vi drog till borås för att kolla på tintin! yeeeah 3D också!! bra film!

Sedan när den var slut så åkte vi tillbaka till ulricehamn, jag messade emil och de var fortfarande kvar hos rodi så jag och malin knallade dit igen! trötta som fasen men vad gör det?
stannade ett tag tills vi gick ut och skulle åka hem, istället blev det BILRACE! haha med hög volym på musiken så tror vi väckte halva stan!
Men iallafall vi åkte ju såsmåningom hem och nana... det var en ganska random dag på lovet.

I SKOLAN

sitter i skolan och har samhäll! vi snackar bland annat om media, det är ju det jag funderar på att gå sen men vet inte än riktigt hur jag ska göra..
Det är ganska intressant iallafall!

SILVER


THE REASON TO LIVE, JUMP AND SMILE


BOWLING/FOTBOLLSAVSLUTNING

på lovet hade vi fotbollsavslutning i bowling hallen! det gick bra för mig, fick hela 9 strikes!
jag gick direkt från kalaset där hemma för att vara med, hade precis då ätit men sen blev vi bjudna på hamburgetallrik efter bowlingen också så tryckte i mig den med. sedan hade ebba och elin ett fint tal där de hade suttit och kommit på nomineringar till varje person i laget! det var roliga nomineringar, hehe jag blev lagets fluga för att jag alltid är och irriterar motståndaren och flyger runt lite här och var. så det var kul! sedan blev det att åka tillbaka till kalaset. farmor, farfar och våra kusiner louise och oskar sov över i husbilen utanför också.
på kvällen där kom även min lilla oskar och sov över!

11/11-11

okej en speciell dag idag? jodå det är en 11 i 11 år 2011! idag klockan 11:11 i skolan blev vi galna för en minut, iallafall jag. Måste ju passa på..
har det hänt något speciellt kul denna dagen då? jo jag har pluggat matte.. kollat på idol för första gången denna säsongen typ så inte så värst skoj precis.
Men fick nyss reda på att oskar och deras band har vunnit en tävling och kommer få spela in en demo i en studio! om jag förstog det rätt. superglada  och stolliga var dem, hehe. något bra idag iallafall!!

PÄLS OCH KORS

köpt en ny pälsväst och ett nytt väldigt fint halsband på MQ.

BATH TIME

eftersom vi snart ska riva vårt badkar och bygga ett helt nytt badrum på mellanvåningen så får man passa på att bada så mycket så möjligt!
Jag älskar att bara ligga i badet och slappna av, det kommer jag inte kunna göra sen när vi river det för då kommer vi inte ha något badkar längre!
Vi planerar att skaffa ett nere i källarn senare men det lär ju dröja. I så fall så kommer det nog vara ett bubbelbadkar för det har mamma alltid viljat ha! jag med för den delen.

RED AND BEIGE


KALAS FÖR LOVISA

axel och lovisa fyller ju år väldigt nära inpå varann.. precis som några andra i vår släkt också. Så dagen efter axels kalas blev det kalas igen fast denna gången hemma hos anders och jeanette för att fira lovisa som blir lika gammal som axel!


MER HUR JAG EGENTLIGEN SÅG UT OCH SÅ

skrämmande och aa.. vad ska man säga.. snyggt?

KALAS FÖR AXEL

på lovet hade vi kalas för axel som fyllt år. Detta hade vi samma dag som jag spelade pingis serie också uppe i simhallen.

LITE SÅLÄNGE FRÅN UTKLÄDNINGSDAGEN I SKOLAN

dan före lovet hade hela skolan utklädningsdag där man kunde vinna priser för bäst utklädnad, uppvisning och så vidare! dock så vann vår klass inte något.. synd. men alla var ju inte heller utklädda så det var lite tråkigt! man måste ju bjuda till lite tycker jag!
så ni vet så är det meningen att jag SKA se död ut på de sista bilderna, hehe. hoppas ingen blir för skrämd! mohaha

INTE LADDAT BILDER ÄN MEN HÄR ÄR LITE MINNEN I BRIST PÅ ANNAT

fick plötsligt en liten tillbakablick, vart tog denna tiden vägen?

OKEJ SÅHÄR ÄR DET

har knappt varit hemma på hela lovet.. så har inte kunnat uppdatera. är heller inte hemma i helgen, för snart blir det förfest innan man åker till dalstorp för halloweenfest!! taggad
har lite bilder men hinner ej ladda upp de nu, inte heller innan typ söndag eller måndag hehe.
Men ha det!

RSS 2.0