I WANNA GO FAR FAR AWAY


SÅ FORT TIDEN GÅR

haha jag saknar NÄSTAN denna tiden när man va ung. Kolla bara, vad ska man säga?

VINNER ALLT, GANSKA BALLT OCH DET VA KALLT

Kom ju på att jag inte ens skrivit om hur det gick i helgen. Attans människa alltså, då det gick så bra. Jo, vi va alltså i Vareskil och spelade seriespel i pingis. Åkte 7 på morgonen, kom hem runt 8 på kvällen. Vi mötte först Vareskil och vann med 6-1, grymt eller? Vi gick och käkade som vanligt (det blev thai, blev tvungen att säga det så ni kan bli lite avis). Senare klockan 2 började vi nästa match mot Mölndal som vi också vann!! WOOOOOP tror det va 6-2 eller 6-3, minnet är inte alltid på topp. 
Idag då va jag på volleybollmöte, viktigt viktigt.. Haha det va iallafall va dem sa? Vet ni vad vi gjorde egentligen? Käka tårta och lekte? haha true story
 
Slänger in en bild från Tyskland, wow va jag längtar tillbaka..
 

RIGHT NOW, LOVE ME


RED ARE

Har ju helt glömt att visa mina nya byxor och mitt nya linne (som jag fik av oskar) hihi
Förövrigt kan jag också meddela att jag idag har bokat min första testkörlektion nere på körskolan! wiiihooo så på tisdag blir det att gå upp tidigt för lite köring innan skolan.
 

PRECIS VAD JAG KOMMER GÖRA NU

Ska köra lite träningsarbete nu, glömde ju igår. Attans att man alltid inte håller sig till schemat. Säg inget till Magnus bara.


NAGLAR

Jag provade då att göra sådana hära vattennaglar. Tog mig 2 h, antingen är jag dålig eller så kan mitt jäkla nagellack aldrig torka haha


SET ME ON FIRE

Hejsan hallojsan. Idag har jag inte gjort någonting än så länge, bara krossat min älskade i fotbollsspel 2 gånger i rad. Så oskar om du läser detta, puss
Vi hade det ganska mysigt igår med film och god mat och godia och cola och kramar och pussar!
Idag hade jag tänkt mig att jag ska göra lite svenska, för imorgon är jag borta på pingismatcher hela dagen. 
 

COLORADO

 
 

FRILUFTSDAG

Vad kan vara bättre än att tillbringa den i backen hela dagen? Ååh va skönt det var ska jag säga er. Har ju inte vart i backen på hela detta året och inte förra heller (innan inte räknar med i början av förra) så det va väldigt kul när jag gled runt på mim snowboard.
Linda lilla vännen, det va rätt skoj att se dig åka med hihi


PLAYGROUND THE MOVIE

haha säger jag bara, vi är ganska speciella min bror och jag. 

PINGPONG

Pingis hela helgen, herregud va mycket hallar man får va i. Har även varit hemma hos familjen Hjalmarsson idag eftersom jag var klar med mitt spel och skulle få vänta 3 eller 4 timmar innan anton och ida var klara. Så jag va där och hade det chill med flädersaft, mat, tv och sällskap.


SOLNEDGÅNG

Jag och axel var ute nyss och filma och tog lite fina bilder när det va så fint ute. Filmen kommer senare.
 

TACOS

Sitter här och käkar tacos framför gladiatorerna och har det allmänt mysigt.


LITE OMVÄXLING

Jo förra veckan bestämde jag mig för att göra om lite i min hylla och ta fram alla smycken som bara ligger överallt och ingenstans och försöka samla så mycket så möjligt på ett ställe. Tog även fram mina saker jag fick i julklapp (spegellådan och silverbrickan). Så nu ligger de flesta smyckena framme så det är bara att plocka på sig på morgonen innan man drar till skolan.
 
Hade ju innan maaaassa glasfigurer här, det va ett jobb att slå in varje liten figur i papper och stoppa i en låda (sista bilden)
Men anton hjälpte mig som tur var.
 

MORGON IGEN

Idag är vi lediga! Fatta va skönt det känns. Kommer ju inte få sovmorgon hela denna veckan eftersom helgen endast består av tävlingar.
På morgonen unnade jag mig lite varm choklad med min nya mugg jag fick i julklapp (fick även chokladen i julklapp hehe) det va en speciell blandning som var väldigt god.
Råkade även kolla lite snabbt i tidningen och hitta mig själv!


ALLA HAR VI ONT

Precis vart på kinarestaurangen för lite spontanmat med tjejorna. Det va så himla äcklig mat i skolan så varför inte. Nu sitter vi här igen, proppmätta och ont i magarna, well played

KÄNNER ATT DET BLÄNKER

känner mig lite speciell när jag har denna på mig, hhee. 
 

COLAPROVNING

I måndags första lektionen va det cola provning haha! Det gick ut på att vi skulle dricka 10 st olika color och gissa vilken som va vilken bara genom att smaka, fick 2 rätt av 10! Yeah
Kul att jag hade rätt på 2 st sorter jag aldrig i mitt liv smakat på innan..


HULKEN KOMMER

Känner att det går bra nu. Sitter på lektion med linda bobo jämte mig, men jag får inte ta några bilder med henne... åååh jobbig brud eller. Hon vill aldrig leka hulk med mig :(
 

AHHHHHHHH AMERICA AMERICANO

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH åååhååhååhhhh fattar inte att denna funnits innan men jag kan inte sluta lyssna

"HIHI"

ska börja med ett litet "hihi" så detta inlägg blir lite sötare....


Heeeeeej, detta är 2 julklappar jag fick av min älskling på julafton. Tyckte de va väldigt fina sååååå "hihi"
Fick även 2 stycken tröjor också, han gick på stort detta året! ;)
 

NYA ÅRET HAR HÄRMED KOMMIT TILL MITT RUM

Idag är den sorgens dag. Nyårstutorna slängs i papperskorgen. Ja mina vänner, jag städar. Haha har inte gjort den sedan nyårsafton (i mitt rum då alltså) så det såg inte så bra ut. För det första va alla julsaker kvar, alla nyårstutor och allt annat gojs låg översvämmat på skrivbbordet, sängen va nerspilld med kaffe, även golvet.. 
Men nu så! Nu är allting borta och det är rent och fint igen. Men framför allt, julsakerna är puts väck!! Den enda julsaken jag kan ha kvar här är min chokladtomte (som förövrigt bara har fötterna kvar) så den är nog borta inom kort med.
Åh juste, jag har även en stor toffefee ask här.. som jag inte öppnat.. kom om ni är sugna.. inte för att ni kommer få någon men
 

AV DET SENASTE

Ååååååh mina bilder är så fina. Fast jag älskar min tunnbrödsrulle med kyckling mest tror jag....


Hahahha just kidding my friends


ROSA ÄR DET NYA VITA

Ja, jag har ju såklart också varit på mellandagsrean. Haha för någon vecka sen? Gud va jag är seg alltså, här är iallafall två grejer jag köpt. Den rosa tröjan och örhänget (det är liksom 2 st av dom)
Jag antar att jag ska bli bättre än bäst på att uppdatera, får se hur det går med det

KOMPISARNA LEVERERAR

Filmkvällen hemma hos mig för ett tag sen va rätt nice. Vi beställde pizza och kollade skräckis såklart. Det är liksom vardag nu?
Lilla Bobo sov hos mig också men va tvungen att jobba på morgonen så hon lämna mig ensam buhu, puss ändå


THE UNINVITED, VÅR SKRÄCKIS

Nu är den äntligen här mina kära vänner. Skräckprojectet i skolan (eller tekniskt sett i Moas hus) är ute på youtube. 

Såå släck i rummet och höj ljudet lite och bara njut av hur talangfulla vi är. Och se upp för mig (spöket) för jag är fan överallt.
 

LITE

Det va fint på mitt rum ett tag, jag och Linda shoppa i Borås och jag fick med mig lite och den blåa ascoola jackan. Så va det.


DAGEN EFTER NYÅR

Skickat upp fina grejer i himlen yeeey


BONDELID

Kolla vilka mysiga vantar jag fick av mamma och pappa! Tappade ju mina förra (eller en av dem) på bussen så det var nog därför hehee
 

NYÅR

Har en bild från nyår som inte ens är min haha. What?
Jag tog fasen inga bilder alls typ, okej några men dom är inte till för bloggen så att säga haha
Vi hade det as kul med mat, presentleken och skit. Det va stort kalas och rajtantajtan överallt
Synd bara att det regnade när vi gick ner till torget.. Men vi hade dock gaaaaanska skoj när vi kom hem hit igen hahahah puss


LITE AV DET GODA

Tänkte visa lite av alla julklappar jag fick under julafton.
1. Detta var speciella saker från ett spa jag vart på som jag behövde för min hud, väldigt bra!
 
2. Från en tomte till en annan... "godistomten" hade vart i farten och gett mig ett stort toffifee paket som jag ska tjocka mig med.
 
3. Fransk manikyr set, silvrigt nagellack och en speciel nagelvårdgrej till för flisade naglar som jag ofta får.
 
4. Pandora-berlock! Gud va fin den va, tack farmor och farfar! armbandet kanske blir komplett en dag hehe
 
5. Flaggstrumpor och chokladtomte, uppskattas alltid höhö
 
6. Från min kära lillebroder axel fick jag en bikinitjej gjord av marsipan! haha gud va jag skratta när jag fick upp denna ur ett paket. Ska nog börja mumsa på den snart.. synd att jag inte var kille ;) (haha)
 

RSS 2.0