SHERLOCK HOLMES RESIDENCE

Just nu följer vi slaviskt Sherlock Holmes serien, så det var ju bara självklart att vi skulle hitta hit också! 221B Baker street, kändaste gatan måste det väl vara för alla fans som oss. 

"Den världsberömda konsultdetektiven Sherlock Holmes bodde på 221b Baker Street mellan 1881-1904, enligt de berättelser skrivna av Sir Arthur Conan Doyle. Holmes delade rum med sin trogna vän och kollega Dr Watson. Huset är skyddat av regeringen på grund av dess "speciella arkitektoniska och historiskt intresse" och 1: a våningen med utsikt över Baker Street är fortfarande troget bibehållet för eftervärlden som det hölls under den viktorianska tiden."
 
Som ni ser på sista bilden knackar jag på dörren.. men varken Sherlock eller mrs Hudson kom och öppnade sorgligt nog (hehe). Drömmen blev iallafall sann!
Det var inte heller bara museeumet vi besökte! Inne på madame tussauds fanns ett helt tillhåll med Sherlock Holmes! Det var lite dom the dungeon i Amsterdam, ett litet skräckhus där man fick följa med en guide som följde med oss hela vägen för att hitta vem som rövat bort Sherlock! Detaljerna inne i rummet går inte ens beskriva, otroligt bra gjort!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0