TURKIET - FETHIYE PART 3

Efter hela faderittan med gravar och spökstad besökte vi en megastor marknad mitt i Fethiye. De sålde meloner stora som berg (de på bilden var inte de största). 
Palmerna va faboulösa
Bevis på att vi faktiskt var i Turkiet då! Tukiska flaggan.
Sedan kommer dessa palmbilder som man måste ha.
Hittade även ett sjunket skepp. Tänkte på titanic så döpte det till det. Troligvis var det nog inte meningen att det skulle sjunka för det såg inte alls uppriggat ut.
Sedan funderade vi på varför vi inte stannade här längre.. Längs kajen här fanns hur många skepps om helst som erbjöd olika utflykter till ganska billigt pris. Man kunde då åka på dykarresor, dagsutflykter på de olika öarna eller annat skoj. Detta var även mycket billigare än på vårt hotell och det fanns mycket mer som de kunde erbjuda... så det sög lite att vi var där bara över dagen. Annars hade vi nog beställt en resa någonstans eller hyrt en hel båt eller nåt.
Dessa var nog befolkningens båtar. Fiskebåtar! Tycker att bilden blir så himla "utlandsistisk" hahah fattar ni? OM man skulle redigera den lite skulle den bli fett snygg
Massa restauranger på vänster sida.
Vi var faktiskt ganska hungriga eftersom vi inte fått med någon lunch i resepaketet. Hotellet hade även slarvat bort vår "luchbasket" den dagen (ja det gjorde mig sur så kvinnan i köket på hotelley fick sig en bitchblick hon). Ja iallafall så åt vi på ett litet fik varsin burgare och en stor flaska vatten.
Jo här är precis när vi kommer från båten (eller när vi ska hem med båten är det nog). Grejen var den då att precis nedanför här simmande massor av vilda stora havsköldpaddor! Jag försökte få den på bild men de va snabbt upp med huvudet över vattenytan men lika snabbt simmade de ner igen så man knappt såg dem. Jag fick en på film dock så den kommer ni få se när jag klipper ihop vår Greklandsfilm.
I Turkiet framför något monument eller nåt, va nog aldrig framme och läste vad det stod.
Japp palmbilden - ett måste.
och... sprutbilden? hahaha
Här har vi lite av kajen och båtarna
På vägen hem fick vi gratis busstur och möttes av denna utsikten när vi var på väg tillbaka till hotellet. Blev också typiska utlandsbilder det där! Ska nog se till att redigera vissa utvalda bilder. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0