SISTA GREKLAND FÖR DENNA GÅNGEN

När dagen kom då vi flög tillbaka till Warzawa tog vi taxin från flygplatsen och trodde på riktigt att vi hamnat på fel hotell.. Vi klev in till jazzmusik och ett kungligt slott.. sisådär ungefär så. Hotellets lobby var sååå himla fancy så kommer vi där i våra "myskläder" och har suttit på ett plan i några timmar. Alla hade kostym på sig och var allmänt stiliga. 
jaja vi fick vårt rum iallafall och det var huuuur fint som helst! Allting var elektriskt, kortläsaren till rummet och allting. Tv:n va stor och det fanns kakor på kuddarna som välkomspresent!
Badrummet var inte heller illa. Jisses vi va rätt ledsna att vi bara skulle stanna här i några timmar och sova.. så fint som det var. Der fanns tydligen spaavdelning som inte alls var dyr! Sedan fick man frukost på sängen för 25 kr (svenska) men det kunde vi inte ta i och med att vi skulle upp innan serveringen av det var igång..
Så vi checkade in där iallafall och drog sedan direkt ut på stan för vi hade några ärenden och saker att köpa. Detta var då midsommarafton... firades med en stor pizza!
På hotellet fick man gratis drickor.... fancy
Utsikten
Jo detta fick vi med! VI hade en egen liten hörna där man kunde göra eget te och kaffe när man ville... asså varför kom vi inte till detta hotellet först?? Det var ungefär lika dyrt som cvandrarhemmet.. och det går inte ens att jämföra. Gratis minibuss till flygplatsen dagen efter också!
Hemma i Sverige igen..
Här är vi fortfarande ppå flygplatsen i Grekland då.. Kommer lite restbilder nu tror jag. Jakobs nya väska gick ju sönder så vi fick plasta in den.. han som gjorde det målade även av oss haha!
Greece restbilder vid poolen.
Saknar detta redan!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0