FLICKORNA PÅ SKÄRET BLEV DET EJ

Den näst sista dagen vi var nere så kom mormor och morfar och tog oss med ut på en resa. VI hade vi själva ingen bil så det var ju himla bra. Vi åkte ut mot Båstad till stranden där men det var lika kallt denna dagen för att bada. Det blev faktiskt inget dopp alls för mig i havet..

Vi åkte iallafall vidare, gick i affärer, besökte ett slott. Vi gick dock aldrig in i slottet då vi inte hade så mycket tid och det var inträde och allt så. Det ska dock vara det finaste slottet i Europa.. eller ett av de iallafall. Kommer dock inte ihåg vad det hette. 

Vi åt middag senare på en fin golfrestaurang för att sedan åka vidare i hopp om att vi skulle få fika på "flickorna på skäret". Det jättekända cafét ni vet? Men de hade börjat med grillen för kvällen och cafét var stängt.. Vi åkte sen och köpte kakor på Ica så det var la lugna puckar. 

En sak till vi gjorde var att åka till fina utsiktplaster som ni säkert ser på bilderna. På en av dem var det en fin fyr och vågorna slog mot klipporna, as fint alltså.



















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0