FISKEBÄCKSKIL - BOHUSLÄN

Den 4:e som sagt efter julklappsspelet hos Carina och Morgan den 3:e bar det av till Fiskebäckskil, kanske en sista gång. Vi åkte nog vid 11-halv 12 för på morgonen för att vara hemma tills middagen var klar hos farmor och farfar. Vi har ätit så himla god mat som vanligt! Hummer stod på menyn en dag där (som ni ser på bilderna) och det fanns sjukt mycket kött i dem. Både krabbklor och hummerklor fanns också, god sallad och en speciell sås till hummern. Så himla gott. Passar så bra att äta havsmat när man ändå är i Bohuslän eller hur??

Vi gick också på flera promenader längs bryggan, på klipporna och besökte alla badställen fall i fall vi kanske aldrig mer kommer dit. De ska ju sälja huset nu men vi vet inte hur snabbt de kan få sålt det så det lär vi väl märka.. Vi gick iallafall i staden (här finns sååå många hus men bara ett fåtal bor här året om). De flesta kan man väl tänka sig är sommarstugor så det fanns inte så mycket folk. Husen ligger ju så tätt på de smala gatorna också vilket gör det så mysigt.

Ute på bryggan där vi brukar bada var det så stilla och fint. Även Koskär där vi också brukar vara låg vattnet så blankt. Kan väl bara hoppas att vi kommer tillbaka hit någon gång. ♥

Om ni bläddrar ner lite bland bilderna så kan ni se mamma och pappa som sitter och tar kort på maten, så där ser ni! Det är inte bara ungdomar som måste ta kort på allt innan de käkar upp det ;) Dagens föräldrar alltså..









 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0